YAMULA BARAJI DAHA İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

YAMULA BARAJI  DAHA İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kayseri’nin Denizi Yamula Barajı kıyısındaki Çevril, Taşhan, Emmiler, Kemer, Dadağı, Boyacı ve Kuşcu Mahallelerinde vatandaşı ziyaret etti.

Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte gittiği ziyaretlerde vatandaşların coşkuyla karşıladığı Mustafa Çelik, Kayseri’nin Denizi Yamula Barajı’nın kıyısındaki mahallelere yapacakları hizmetlerin müjdesini verdi. Yamula Barajı’nın Kayseri için bir nimet olduğunu ve bu nimeti en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Mustafa Çelik,” Bekir Başkanımız buralara birçok hizmette bulundu. İnşallah biz göreve geldiğimizde daha fazlasını yapmanın gayreti içinde olacağız. Yamula Barajı bizler için büyük bir nimet. Yeni Baraj Yolu ve Rekreasyon alanları sayesinde ulaşım daha da kolay sağlanacak. Bu sayede göç de tersine dönecek. Baraj kenarına yapacağımız piknik ve kamp alanları gibi aktiviteler buradaki mahallelerimiz için ekmek kapısı olacak, maddi durumunu daha iyileştirecek, buraları zenginleştirecek” şeklinde konuştu.

 

Kayseri’de bütün kurum ve kuruluşların güzel bir uyum içerisinde çalıştığının altını çizen Mustafa Çelik “Kayseri ortak paydasında sağlanan bu uyum sayesinde bir hizmet bereketi oluşturuyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyum içinde çalışmaya devam edecek, alt yapı ve ulaşım imkanlarını daha da geliştireceğiz. Mahallelerimizin varsa eksiklerini hemen gidereceğiz” dedi.

 

Ziyaret ettiği mahallelerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Mustafa Çelik, Kocasinan Meslek Akademisi sayesinde bir işi olmayan vatandaşları meslek sahibi yapacaklarını vurguladı. Mustafa Çelik, “ Yamula Barajı’nın Kayseri için önemi ortadadır. Kayseri’nin Denizi olan Yamula Barajı kıyısını son derece fonksiyonel hizmetlerle değerlendirip, güzelleştirecek Erciyes gibi bir Dünya Markası haline getireceğiz. Kıyı mahallelerimizde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın da görevimiz kapsamında işini kolaylaştıracak hizmetleri sunacağız” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı