YAHYALI BELEDİYESİ ENGELLİ ATEŞ’E AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

YAHYALI BELEDİYESİ ENGELLİ ATEŞ’E AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”

Yahyalı Belediyesi, 100.Yıl Mahallesi’nde ikamet eden engelli Bülent Ateş’e akülü araç aldı. Akülü aracı teslim etmek için engelli Ateş’in evini ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Ateş’in sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldı.

Hediyesi ile Ateş’in yüzünü güldüren Başkan Öztürk, ‘’Yunus Emre ne güzel söylemiş; Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. Gerçekten duygulanmamak elde değil.Bugün Bülent Ateş kardeşime akülü araç getirme mutluluğunu yaşatan rabbime öncelikle ben şükrediyorum.Bundan kısa bir süre öncede Bülent kardeşimizin ailesi bana ulaşarak hasta yatağı talebinde bulundular.O güzelliğide şükür imza atmıştık.Bugün de bu güzellik için engelli kardeşimizin evindeyiz.Belediye olarak hayırsever insanlarımızın o hayrını ihtiyacı olan insanlara ulaştırmak kadar güzel bir duygu yok. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın söylediği çok güzel bir söz var; gönül belediyeciliği, gönül belediyeciliği… Yollar yapıyorsunuz, asfalt döküyorsunuz,park bahçeleri hizmete açıyorsunuz ama insanların gönlüne girmek kadar güzel hiçbir şey yoktur. Pandemi dolayısıyla engelli kardeşimizi ziyaret edemedik.Kıymetli ailesi ile evlerinin bahçesinde, aracımızı teslim etmek için sosyal mesafeye,temizlik ve maske kuralına uyarak bir araya geldik.Tüm hastalarımızada rabbimden acil şifalar dilerim.’’ diye konuştu.

Bülent Ateş’in eşi, Başkan Öztürk’e engelli vatandaşlara yaptıkları hizmetlerden ve kendileri için kolaylık sağlayacak hediyelerinden dolayı şükranlarını sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi