YAHYALI BELEDİYESİ AŞILAMA KAMPANYASINA KATILDI

YAHYALI BELEDİYESİ AŞILAMA KAMPANYASINA KATILDI

Sağlık Bakanlığınca Covid-19 virüsü ile mücadele çalışmaları yurt genelinde ivme kazanarak devam ederken kampanya kapsamında Yahyalı Belediyesi’nde görev yapan işçi ve memurlara ilk doz aşıları yapıldı.

Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Yahyalı Belediyesi’nde görev yapan işçi ve memurlara ilk doz aşıları yapıldı. Belediye bahçesinde yapılan aşılama çalışmasında ilk aşıyı Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk yaptırdı.

Başkan Öztürk aşılma çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunup, ilçe sakinlerine aşılarını geciktirmeme çağrısı yaptı. “ Öncelikle Sağlık Bakanlığımıza, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüklerimiz ile tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bakanlığımız 81 ilde çok hızlı bir şekilde aşılama kampanyası başlattı. İlçemizde de bu kampanya devam ediyor. Bugünde belediyemizde çalışan işçi ve memur kardeşlerimiz ile birlikte aşı oluyoruz. Hem kendi personelime hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza örnek olması için ilk aşıyı ben oldum. Aşı olmaya insanları teşvik etmek için bizlerin önder olması gerekiyor. Ülkemizde aşılama hızla bir şekilde ilerliyor. Sağlık Bakanımızın da dediği gibi bu yaz maske takacağımız son yaz olacak. Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız. Bunu Dünya Sağlık örgütü de kabul etti. Bizde buna inanıyor ve belediye personeli olarak aşımızı yaptırıyoruz. Buradan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Kovid nedeniyle vefat eden vatandaşlarımızı şehit hükmünde kabul ediyorum. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı