YAHYALI BELEDİYESİ´NDE YÜZ GÜLDÜREN

YAHYALI BELEDİYESİ´NDE YÜZ GÜLDÜREN

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Yahyalı Belediyesinde bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Yahyalı Belediyesinde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Esat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Gülseren, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, ve belediye yetkilileri katıldı. Belediye Başkanlığında yapılan imza töreninde konuşma yapan Şube Başkanı Serhat Çelik yapılan sözleşmenin 3 yıl süre ile imzalandığını söyleyerek; ?Toplu iş sözleşmemizde taban uygulamasına gidilmiştir. Ücretlere 1. yıl yüzde 25, ikinci ve üçüncü yıl yüzde 15´er oranında zam yapılacaktır. Sosyal haklarda artışlar ise birinci, ikinci ve üçüncü yıllar yüzde 20´şer oranında olacaktır. Belediye Başkanımıza, üyelerimize göstermiş olduğu duyarlılık ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız zamlarda arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´de gerçekleşen törende Hizmet-İş Sendikasının hizmet noktasında çalışanlara ve belediyeye her zaman olumlu adımlarla yaklaştıklarını belirterek şu şekilde devam etti;

?Yıllardır Hizmet-İş Sendikasıyla gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmelerinde hem belediye tarafı hem de işçi kardeşlerimiz hiçbir sıkıntı yaşamadılar. Hizmet noktasında her zaman olumlu olan sendikamızı ve sendika başkanımızı bir kez daha kutluyorum. İmzaladığımız toplu iş sözleşmemiz de iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Çalışan kardeşlerimiz aldıkları farkları aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ