YAHYALI BELEDİYESİ

YAHYALI BELEDİYESİ

FETULLAH MAHALLESİ´NDE İFTAR VERDİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte mahallelerde iftar veren Yahyalı Belediyesi, bu kez de Fetullah Mahallesi halkını iftar sofrasında buluşturdu.
On bir ayın sultanı Ramazan Ayı´nın manevi havasını ilçe halkıyla birlikte yaşamak isteyen Yahyalı Belediyesi, Fetullah Mahallesi´nde kurduğu 300 kişilik iftar sofrasıyla vatandaşlarla birlikte iftar sevincini yaşadı. İftar programına katılan Yahyalı Kaymakamı Metin Esen ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk bütün masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet ettiler. Ezan okunmasıyla birlikte dualarla vatandaşlar orucunu açtı.
Mahalle sakinleriyle birlikte yapılan iftar sonrası açıklamalarda bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ?Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Bizleri bir kardeşlik sofrasında daha buluşturan Allah´ımıza hamd olsun. Dün İsmet Mahallemizde iftar ettik. Çok şükür bugün de Fettullah Mahallemizde iftar ediyoruz. Ramazanın bereketi cıvıl cıvıl olan bu sofralar olsa gerek. İyi ki Cenab-ı Allah, Ramazan-ı Şerifi yaratmış. Gerçekten bu ay bizler için büyük bir nimet, bu sofrada buluşmak büyük bir nimet. Bunu Müslüman olmayan bilemez.? Değerlendirmesinde bulundu?
Belediye olarak Fetullah Mahallesi´nde gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda da mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Öztürk, ? Belediye olarak vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Biz, hizmet ettiğimiz mahalleye yüz akıyla geliyoruz. Hizmet edemediğimiz mahalleye ise sıkıntı çekerek gidiyoruz. Ama çok şükür Fettullah Mahallesi´ne rahat geliyoruz. Mahallemiz için büyük öneme sahip olan 2 km´lik Bağbaşı yolunu geçen sene genişleterek hizmetinize sunmuştuk. İnşaallah şimdide mahallemizde bulunan mezarlığımızı yeniliyoruz. Etrafındaki duvar çok hoş değildi. Hemen mevcut duvarı yıkarak, yeni istinat duvarını önümüzdeki hafta içi bitireceğiz. Daha önce Gazibeyli ve Kitirli Mezarlığı´na insanlarımızı yağmurdan korumak taktığımız taziye yerini, buraya da takacağız. Mahallemiz de ?Harman Yeri? olarak bilinen bölgenin yolunun en kısa sürede asfaltlayacağız. Mahallede bulunan park çok eskimiş artık. Bize yakışmıyor. Hemen eski parkı yenileyeceğiz ve belirlediğimiz yeni bir noktaya oyun grubu ve fitness aletlerinin bulunduğu park yapacağız. Özellikle bayanlarımız fitness aletlerini erkeklerden fazla seviyorlar. Bu hizmeti onlara en kısa sürede sunacağız.? şeklinde konuştu.
İftara katılanlara yeni yapılacak Devlet Hastanesi ve hizmete açılan Kadın ve Gençlik Merkezi, Gözbaşı Parkı ve Derebağ Şelalesi hakkında bilgiler Başkan Öztürk, iftar programına katılımlarından dolayı mahallelilere teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ