Y. Kayserispor’un tek düşüncesi Beşiktaş

Y. Kayserispor’un tek düşüncesi Beşiktaş

Çalışmalara geç başlayan Sarı-Kırmızılılar umutlu

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular, kupa maçı nedeniyle gittikleri Antalya’dan dönerek idmanlara başladılar. Antalya’dan geç dönen futbolcuların, Beşiktaş maçı için umutlu konuşmaları yönetimin de yüzünü güldürdü. 

Süper Lig’de bu hafta RHG Enertürk Enerji Stadı’nda, Beşiktaş’ı konuk edecek olan temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da futbolcular lige döndüler. Kupa da Antalyaspor’u yarıştan saf dışı bırakan temsilcimiz de futbolcuların, bir hayli moralli oldukları gözlemlendi.

Sakatlıkları henüz geçmeyen isimlerden Thiam ve Gavranovic için yoğun bir iyileştirme programı uygulandığı ifade edildi. Kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kemen’in ise durumunun iyi olduğu ifade edildi. Futbolcuların kupa maçında aldıkları sonucun herkese büyük moral olduğunu belirten yöneticiler de, bu durumu hafta sonunda olumlu şekilde değerlendirmek istediklerini de sözlerine eklediler. 

Antalya’dan geç dönen futbolcuların çalışmalara tesislerinde başladığını belirten Teknik Direktör Çağdaş Atan’da, “hafta sonunda önemli bir maça çıkacağız. Alacağımız puan veya puanların ne derece önemli olduğunu biliyoruz. Tüm Türkiye’nin gözü bu maçta olacak. Biz galibiyeti hedefleyen taraf olarak elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız ve kazanacağız” dedi.

22 Ocak 2023 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Yukatel Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasını yönetecek hakemlerde belli oldu. Buna göre temsilcimizin maçında Mete Kalkavan düdük çalacak. 

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’