Y. Kayserispor kupada son 16’ya kaldı

Y. Kayserispor kupada son 16’ya kaldı

Y. Kayserispor 2-0 Gençlerbirliği 

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı. 

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Tur maçında sahasında Gençlerbirliği’ni konuk eden Yukatel Kayserispor sahadan 2-0 galip ayrılarak adını son 6 takım arasına yazdırmayı başardı. Maçta goller Gökhan ve Mustafa’dan geldi.

 Karşılaşmanın ilk anından itibaren rakibi karşında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 29. dakikada sağ kanattan Onur Bulut’un ceza sahasına ortasında Ramazan Civelek’in kafa vuruşunu kaleci Ubeyd kornere çelerek bu pozisyondan sonuç çıkmadı. Karşılaşmada en ciddi ataklardan birisi de 45+1.dakikada yine sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde iyi yükselen Mustafa Pektemek’in kafa vuruşu oldu. Ancak bu pozisyonda da top az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise beklenen goller geldi. 70.dakikada Emrah Başsan'ın sağ taraftan ortasında ceza alanı içerisinde ön direkte topa iyi yükselen ve kafa vuruşunu gerçekleştiren Gökhan Sazdağı golü buldu ve skoru 1-0’a taşıdır. Karşılaşmanın 76. dakikada ikinci gol geldi. Campanharo’nun ara pasında Onur Bulut son çizgiye kadar inmesi ve sonrasında ortasında kale alanı içinde bulunan Mustafa Pektemek topu filelerle buluşturdu ve maçın skorunu ilan ederek maçı Yukatel Kayserispor’un 2-0 kazandığını ilan etti. 

Yukatel Kayserispor bu galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda adını son 16 takım arasına yazdırarak geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yine final oynamak istiyor.

Haber: Mustafa Gürbüz



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı