WYNDHAM GRAND

WYNDHAM GRAND

KAYSERİ´DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Dünya Devi Wyndham Hotels& Resorts zincirinin luxury kategorideki markası  Wyndham Grand Kayseri´de hizmete girdi. Otelin açılışını kamuoyuna duyurmak maksadı ile düzenlenen törende konuşan Başyazıcıoğlu Holding A.Ş Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Şükrü Başyazıcıoğlu ?Kayseri´ye daha  yenilikçi ve dinamik bir marka getirmek, lüx ve üstün hizmet anlayışını misafirlerimize sunmak istediğimiz için Wyndham Grand markasını şehrimize getirdik? ifadesini kullandı.

Dünya Devi Wyndham Hotels& Resorts zincirinin luxury kategorideki markası  Wyndham Grand Kayseri´de hizmete girdi.  Yeni işletmecisi  ve yeni yüzü ile ilimize gelecek konuklara nitelikli  hizmet sunmak  ve ilimizden memnun ayrılmalarına vesile olmak üzere gerçekleştirilen yeni ortaklığı kamuoyuna  duyurmak maksadı ile tertiplenen açılış töreninde konuşan Başyazıcıoğlu Holding A.Ş Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Şükrü Başyazıcıoğlu Kayseri´ye daha  yenilikçi ve dinamik bir marka getirmek , lüx ve üstün hizmet anlayışını misafirlerimize sunmak istediğimiz için Wyndham Grand markasını ilimize getirdiklerini  vurgulayarak  şunları kaydetti:

?Almer Yatırım Turizm A.Ş olarak ,Dünyanın en büyük otelcilik zinciri  Wyndham Hotels &Resorts ile zincirin en lüx markası Wyndam Grand için franchise anlaşması imzaladık.205 Odası ve 12 toplantı salonu ile Wyndham Grand Kayseri Hotel Kayseri´nin en güzel lokasyonunda şehir meydanına hakim bir konumda tüm şehri kucaklar bir vaziyette yer almaktadır.  Kayseri´ye daha yenilikçi ve dinamik bir marka getirmek, lüx ve üstün hizmet anlayışını misafirlerimize sunmak istediğimiz için Wyndham Grand markasını şehrimize getirmeye karar verdik. Kayseri ülkemizin nadide şehirlerinden biri olup  konumu, köklü tarihi, güçlü sanayisi, Erciyes kayak turizmi ve Kapadokya bölgesine yakınlığı ile seyahat severler için vazgeçilmez bir destinasyondur. Kayseri´ye iş ve tatil amacı ile seyahat eden ve burada konaklama ve toplantılar gerçekleştiren misafirler için daha ayrıcalıklı ve daha kaliteli hizmet sunmak istedik. Wyndham Grand markası Wyndham Hotels& Resorts zincirin 20 markası içinde upper-upscale olarak adlandırdığımız en lüx  markasıdır.  Türkiye´de  İstanbul ve İzmir´den sonraki 5. Wyndham Grand oteli Wyndham Grand Kayseri olmuştur. Otelimiz Şubat sonunda renovasyona girecek olup  Haziran´da büyük ölçüde renovasyonu tamamlanacaktır.Başta lobby, restoranlar  olmak üzere genel alanlar , balo ve toplantı salonları ve odalarda da kısmi renovasyon yapılarak  Wyndham Grand markasının üst düzey hizmet kalitesini  tüm otelde yansıtmak en büyük amacımızdır.?                                      

Açılış törenine Başyazıcıoğlu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başyazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Şükrü Başyazıcıoğlu, Wyndham Hotels&Resorts Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Edwin Broers ,Wynhdam Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Franchise Operasyon Müdürü Serkan Zoroğlu, Wyndham Hotels&Resorts İş Geliştirime Müdürü Murat Özel, Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Mimari Ofis Bölge Md. Aykut Aydın ve Wyndham Grand Kayseri Genel Müdürü Emine Bozkurt iştirak etti.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi