WELLİTON İÇİN NEDEN KAYSERİ?

WELLİTON İÇİN NEDEN KAYSERİ?

HANİ PARASI ÖDENMEMİŞ VE HAKLI FESİHDİ ...

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da Welliton pazarlığı hızlanıyor. Haksız yere sözleşmesini fesih eden Welliton için birçok kulüp Kayserispor kapısını çalıyor. Hata yaparak sözleşmesini fesih eden Welliton ve temsilcileri de Başkan Erol Bedir´in işaret edeceği kulübü bekliyorlar.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da Welliton için görüşmeler devam ediyor. Sözleşmesini tek taraflı fesih ederek kendisini boşa çıkartan Welliton´un takımdan ayrılarak başka bir kulübe gitmek için kendisinin görüşmelerde bulunması yeterli olmuyor. Daha önceleri Kayserispor Kulübü´nün bankaya parasını zamanında yatırmadığı iddia edilmesi ve bu konuda kulüpten resmi evraklar istenmesi spor kamuoyunda konuşulmuştu.

Taraftarlar da, Kayserispor´un akılcı yönetim içinde olduğunu ve bu konuda herhangi bir hatasının olmayacağını belirtmişlerdi. İşte o günlerde resmi evrak ve Kayserispor´un parasını zamanında yatırmadığı iddialarına karşın, şimdilerde ise boşa çıkan Welliton hiçbir kulübe Kayserispor´un haberi olmadan transfer olamıyor. Yaşanan bu gelişmelerden sonra taraftarlar da ?Welliton haklı ise neden herhangi bir kulüple anlaşma yapmıyorlar?´ diye sormaya başladılar. Bazı taraftarlar Kayserispor Kulübü´nün haklı olduğunu ve Welliton´un bu süreçte haksız olduğu için ne şikâyet edebildiğini nede Kayserispor Kulübü´nden bonservis izni alamadan hiçbir kulübe imza atamayacağını söyleyerek bu konudaki iddialara yanıt verdiler. Welliton için şimdilerde hem ligimizden hem de ülke dışından birçok kulüp görüşme yapmak için Kayserispor kapısını aşındırıyor. Özellikle Süper Lig´de 4 kulübün bu futboluyla ilgilendi ve bonservis konusunda da Başkan Erol Bedir´le pazarlık yaptıkları belirtildi. 

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti