Voleybolda Okul Sporları başarılarımız

Voleybolda Okul Sporları başarılarımız

Hürriyet, Arif Molu ve Şükrü Başyazıcıoğlu grup birincisi 

Okullar arası Voleybol da lise ve ortaokul klasmanlarında yer alan ilimiz temsilcileri grup müsabakalarında aldıkları derecelerler birincilikle ilimize dönerek yarı finallere katılamaya hak kazandılar. Genç A Erkekler de Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldızlar da ise Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu yarı finale kalma hakkı elde etti.

2022-2023 dönemi Okullar Arası Voleybol Genç A Erkekler ve Yıldızlar da grup müsabakalarında mücadele eden ilimiz temsilcileri Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu oynadıkları müsabakalarda elde ettikleri sonuçlarla ilimizdeki yöneticilerin yüzlerini güldürdüler. 

Nevşehir’de yapılan Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Grup müsabakalarında mücadele eden Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu, Konya ve Kırıkkale’yi 3-0’lık skorlarla geçerek grup birincisi oldu ve Adıyaman’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında ilimizi temsil edecek. 

Diğer yandan Yozgat’ta yapılan Okullar Sporları Voleybol Genç A Erkekler müsabakalarında ilimizi temsil eden Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gruplarını birinci tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak kazandılar. Yozgat'ta 12 takımın katıldığı turnuvada Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk gün Yozgat TOKİ Anadolu Lisesi’ni ikinci gün Ankara'yı 3-0 üçüncü gün ise Kırıkkale'yi 3-0 net bir skorla yenerek üçte üç yaptı. C Grubu’nu lider tamamlayan temsilcimiz Türkiye yarı finallerine yükseldi. Diğer yandan B Grubunda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de, birinci gün Aksaray Spor Lisesi’ni, ikinci gün Nevşehir Hayri M.Ürgüplü Anadolu Lisesi’ni, üçüncü gün Çankırı Lisesi’ni 3-0’lık skorlarla yenerek namağlup olarak asını yarı finallere yazdırmış oldu. 

Yarı finaller 7- 10 Şubat 2023 tarihlerinde Bartın, Konya, Kahramanmaraş ve Tokat'ta yapılacak. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı