VERGİ DAİRELERİ YENİ HİZMET BİNASI

VERGİ DAİRELERİ YENİ HİZMET BİNASI

TEMMUZDA AÇILACAK

Kayseri´de Vergi Dairesi Başkanlığı ve bağlı müdürlükleri birarada toplayacak hizmet binası kısa süre içinde tamamlanacak? Dış cephesi tamamlanan binanın, iç kısmımda ise küçük eksiklikler ve çevre düzenlemesi kalmış durumda. Çevre ve Şehircilik Müdürü Namık Güver haber ekibimize yaptığı değerlendirmede binanın Temmuz ayı ortalarında teslim edileceğini açıkladı..
Vergi Dairesi yeni hizmet binası, Adliye Sarayının yanında yapımı tamamlanmak üzere. Dış cephede eksiği bulunmayan inşaatın iç kısımlarında tamalanan ufak tefek işler kaldığı inşaat yetkilileri tarafından açıklandı. Çevre düzenlemesi ve küçük rütuşların tamamlanmasını bekleyen Çevre ve Şehircilik İL Müdürlüğü, Temmuz ortasında yüklenizi firmadan binayı teslim alıp, Vergi Dairesi Müdürlüğü´ne teslim etmeye hazırlanıyor.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, haber ekibimize yaptığı değerlendirmede konuyla ilgili şunları kaydetti; ?Vergi Dairesi hizmet binamız, 2014 yılında biz yapımına başladık. Büyük bir bina, yeni adliye binamızın arka tarafında yer alıyor. Aşağı yukarı 37 bin metrekare gibi büyük bir kapalı alana sahip. Kayserimiz için önemli bir hizmet binası olacak. Bunun 2014´te yapımına başladığımız binanın şuanda geçici kabul işlemleri devam ediyor. Komisyonumuz tarafından çalışmalar sonlandırılmak üzerebir yandan yüklenici firma eksikleri tamamlıyor. İnşallah Bayramdan sonra 15 Temmuz gibi binası teslim alıp, Vergi Dairesi başkanlığına da teslim etmeyi düşünüyoruz. Ben bu vesile ile bu binanın Kayserimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı