VATAN PARTİSİ KURMAYLARI

VATAN PARTİSİ KURMAYLARI

DİYARBAKIR´LI ANNELERE DESTEK VERDİ

Vatan Partisi Kayseri İl Başkanlığınca  ?Diyarbakırlı Anneler´e  destek amacı ile tertiplenen basın açıklamasında konuşan Vatan Partisi İl Kadın Başkanı Tülin Karakaş HDP binalarının PKK´nın asker alma merkezi gibi çalıştığını vurgulayarak ?Tüm Kayseri halkını Diyarbakır Anneleri´ne destek vermeye çağırıyoruz? ifadesini kullandı?

Dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelere destek vermek maksadı ile Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen Vatan Partisi Kayseri İl Teşkilatı mensupları  sloganlarla  terör örgütüne tepkilerini dile getirip, lanetlediler?

Vatan Partisi kurmayları adına eşelenen İl Kadın Kolları  Başkanı Tülin Karakaş, HDP´nin kapatılması için imza topladıklarını duyurup,  İmza kampanyasının bir hafta süreceğini ve ardından toplanan imzaların Vatan Partisi Genel Merkezi aracılığıyla TBMM´ye gönderileceğini söylerken şunları kaydetti.

HDP binalarının PKK´nın asker alma merkezi gibi çalıştığını vurgulayan Karakaş Kayserilere  Diyarbakır Anneleri´ne destek verme çağrısında bulunarak ?HDP tarafından evlatları kandırılarak dağa çıkarılan annelerin Diyarbakır HDP İl Binası önündeki oturma eylemi devam ediyor. Her geçen gün HDP kapısının önündeki anne sayısı artıyor. Anneler günlerdir, aylardır hatta senelerdir görmedikleri çocuklarını HDP´den istiyor. Çünkü onlar HDP binalarının PKK´nın askere alma dairesi gibi çalıştığını biliyorlar. Doğdu adresteler, doğru kapının önündeler. Anneler çocuklarını isterken, HDP ve PKK´nın gerçek yüzünü de apaçık ortaya koyuyor. Bu bağrı yanık evlat hasreti içinde olan anneler evlatlarının geri verilmesi için haykırmaya devam ediyorlar.  HDP´nin bu eylemi, PKK´yı ve PKK´ya asker ve lojistik destek sağlayan HDP´lileri korkuttu ve panik havası içine soktu. Korkmakta da haklılar çünkü bu eylem HDP kapatılıncaya kadar PKK´nın kökü kazınıncaya kadar büyüyerek devam edecektir. Bu eylem en haklı en demokratik PKK´ya ve emperyalizme en büyük darbeyi indiren tüm Türkiye´den destek alan en doğru eylemdir. Milli olduğunu, Atatürkçü olduğunu söyleyen herkesin bu eylemin yanında ve destekçisi olması gerekir. Tüm Kayseri halkını Diyarbakır annelerine destek vermeye çağırıyoruz. ? ifadesini kullandı?

 

HABER : ÖZGÜR AYDOĞDU



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da