VALİ DÜZGÜN

VALİ DÜZGÜN

BAŞKAN NURSAÇAN'A HAYIRLI OLSUN” DEDİ

 

Vali Orhan Düzgün, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (KOSB) 13'üncü olağan genel kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Düzgün, Defterdar Mehmet Özefe ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Kamil Akçadırcı'nın eşlik ettiği ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi'nin Kayseri için bel kemiği niteliğinde olduğunu belirtti.

Vali Düzgün, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin ne kadar iyi çalışırsa Kayseri'nin de o kadar istikrarlı olacağını belirterek, Kayseri'nin ekonomisine can veren Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin önemine vurgu  yaptı…

Sanayi ve ticarette ün salmış Kayseri'nin tarihin her sahnesinde önemli yer edindiğine değinen Vali Düzgün, yeni seçilen KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulunun bu geleneğin artarak devam etmesi için yenilikçi, başarılı çalışmalara imza atacaklarına inancını dile getirdi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile her dönemde uyumlu çalışma yürüttüklerini belirten Vali Düzgün, bu birlikteliğin yeni dönemde de devam edeceğini belirterek, Tahir Nursaçan ve yeni yönetim kurulunun kente, ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise Vali Düzgün'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmaları ve hedefleri hakkında Vali Düzgün'e bilgiler verdi.

Nursaçan,  günün anısına Vali Düzgün'e el dokuması kilim hediye etti.



Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi