VALİ ŞERİF YILMAZ İLK İLÇE ZİYARETLERİNİ YAPTI

VALİ ŞERİF YILMAZ İLK İLÇE ZİYARETLERİNİ YAPTI

Yaklaşık iki buçuk ay önce göreve başlayan Valisi Şerif Yılmaz, ilçe gezilerine başladı. İlk ziyaretini Pınarbaşı ve Sarız ilçesine gerçekleştiren Vali Yılmaz, ilçe Kaymakamlarından brifing aldı, belediye başkanları ile görüşüp genel durum değerlendirm

Vali Şerif Yılmaz göreve başladığı 77 günün ardından ilk ilçe ziyaretini Valilik bünyesinde görev yapan kurum müdürleriyle birlikte gerçekleştirdi. İlk olarak Pınarbaşı ilçesine giden Vali Yılmaz, Kaymakam Kamil Aksoy’dan brifing aldı. İlçenin genel durumu ve ihtiyaçların yerinde tespit eden Vali Yılmaz, “yarınlarımız dünümüzden daha iyi olacak” diye konuştu.

 

Daha sonra Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş’ı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz ve beraberindeki heyet belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Belediye çıkışında vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, kendisini meraklı gözlerle süzen minik çocukları da unutmadı. Çocuklara şeker ve çeşitli oyuncaklar veren Vali Şerif Yılmaz olarında gönüllerini aldı.

 

Pınarbaşı’da ki son durağı İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığı olan Vali Yılmaz PKK terör örgütü mensubu teröristlece intihar saldırısı düzenlenen Emniyet Müdürlüğü binasında da incelemelerde bulundu.

 

Pınarbaşı ilçesinin ardından Sarız’a geçen Vali Yılmaz ve beraberindeki heyet Sarız Kaymakamı Mustafa Mendeş’ten ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. İlçenin acil yapılması gereken işlerinin bir an önce bitirilmesi talimatı veren Vali Şerif Yılmaz ilçede öğretmen açığı olduğunun söylenmesi üzerine “atama isteyen öğretmenlerimiz için Sarız’da iş var buyursunlar gelsinler” dedi.

 

Sarız Belediye Başkanı Faruk Eroğlunu’da makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, belediye faaliyetleri, ihtiyaçları hakkında bilgi alarak, hızlandırılması gereken belediye yatırımlarının listesini aldı.

 

Vali Yılmaz İlçe gezilerine Sarız İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığı ziyaretleriyle son verdi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti