VALİ GÜNAYDIN’DAN HUNAT TV’YE ZİYARET

VALİ GÜNAYDIN’DAN HUNAT TV’YE ZİYARET

HUNAT TV 1 YAŞINDA

1 Temmuz 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan Hunat TV birinci yaşını kutluyor. Geçtiğimiz sene kurulan ve ilimiz basınına yeni bir soluk getiren Hunat TV’nin birinci kuruluş yılı nedeniyle Vali Şehmus Günaydın televizyonu ziyaret ederek yayın hayatında başarılar diledi.

Hunat TV’nin birinci yılı münasebetiyle Vali Şehmus Günaydın, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Hunat TV’yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Günaydın, “Hunat TV bir yıldır yayın hayatında. Şehrimize habercilik anlamında büyük katkılar sunuyor. Genç ve dinamik bir kadro ile Kürşat Açıkgöz yönetiminde yayın hayatına devam ediyor. Bu süreçte vatandaşların bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Yayınlarınızı ve haberlerinizi takip ediyoruz. Ellerinize sağlık. Bugüne kadar vermiş olduğunu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar dilerim” dedi.

Dijital dönüşümün önemli bir evre olduğunu hatırlatan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya: “Geçtiğimiz günlerde de ifade ettiğim gibi dijital dönüşüm kaçınılmaz bir süreç. Hunat TV bu bağlamda Türkiye’de İP TV lisansı alan 3. Televizyon. Kayseri’de ise ilk. İlkeli yayıncılık anlayışınızı takip ediyorum. Albayım Rifat Açıkgöz ve değerli oğlu benim de yeğenim Kürşat Açıkgöz habercilik noktasında hem şehrimize hem de ülkemize ciddi katkılar sunmuş insanlar. Emeklerine sağlık. Bundan sonraki süreçte de Hunat TV’ye başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz ise birinci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarının altını çizerken şu değerlendirmelerde bulundu.

“Hunat TV bugün birinci yılını kutluyor. Tam 1 sene önce yayın hayatına başlayan Hunat TV genç kadrosuyla, dinamik ekibiyle, teknik alt yapısıyla Kayseri’de basın sektöründe bir yer edinmeye çalıştı, bir yer edindi de diyebiliriz. Çok şükür Hunat TV birinci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyor. Bu anlamda bugüne kadar bizlere destek veren bizleri yalnız bırakmayan tüm izleyicilerimiz başta olmak üzere sevenlerimize teşekkür ediyoruz. “



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı