VALİ GÜNAYDIN MELİKGAZİLİ MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

VALİ GÜNAYDIN MELİKGAZİLİ MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

“BEN DEĞİL, BİZ VARIZ”

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Günaydın, “Ben değil, biz varız” açıklamasında bulundu.

Kayseri Valiliği koordinesinde düzenlenen “Muhtarlar Buluşma İl Toplantıları” kapsamında, muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıya katılan Vali Günaydın, burada muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Günaydın toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın sorunlarını hızlı ve verimli bir şekilde çözebilmemiz için yapacağımız çalışmalar önem arz etmektedir. Muhtarlarımızın yapacağı çalışmalar, görev yaptıkları bölgelere iyi hizmetler yapılabilmesi için çok önemlidir” dedi.

Göreve başladığı günden beri “Ben değil, biz varız.” anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Vali Günaydın, “Bir bütün olursak güzel sonuçlar elde ederiz. Ama bu bütünün bir parçası eksikse o çalışmalarda bir eksiğimiz, noksanımız var demektir” diye konuştu.

Vali Günaydın, “Ben nasıl sizlere telefon numaramı verdim, sizlerde vatandaşlarımıza telefon numaralarınızı verin. Vatandaşlarımız sizlere ne kadar kolay ulaşabilirse verimliliğiniz artacaktır” şeklinde konuştu.

Toplantı, muhtarların talep ve sorunlarının Vali Şehmus Günaydın tarafından dinlenmesi ve çözümü noktasında kurum amirlerine vermiş olduğu talimatın ardından, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"