VALİ GÜNAYDIN DENETİMLERE AVM’LERDE DEVAM ETTİ

VALİ GÜNAYDIN DENETİMLERE AVM’LERDE DEVAM ETTİ

DENETİMLER DUYARLILIĞI ARTTIRMAK İÇİN

İçişleri Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de yapılan denetimler kapsamında, Vali Şehmus Günaydın da AVM denetimi gerçekleştirdi. Vali Günaydın burada yaptığı açıklamada, "Denetimlerimiz vatandaşın duyarlılığını arttırmak için" dedi.

Vali Şehmus Günaydın tarafından AVM’de yapılan denetimlerde mağaza çalışanlarının ve vatandaşların aldığı tedbirleri inceleyerek maske, mesafe ve hijyen kuralına hassasiyetli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Denetimler sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şehmus Günaydın; virüsle mücadeleyi aralıksız sürdüreceklerini ve hayatın her alanında denetimlerin devam edeceğini söylerken şunları kaydetti. "Hepimizin bildiği gibi, haftanın belirli günlerinde ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Kayserimizde de yoğun denetimler oluyor. Bu denetimlere başta ben olmak üzere bütün kurum müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimizin başkanları, vatandaşlarımız, muhtarlarımız olarak hepimiz bu denetimlerde bulunuyoruz. Memnuniyetle şunu ifade etmek isterim ki, birçok vatandaşımızla yaptığımız görüşmelerde gönüllü olarak kendilerinin de bu işin bir parçası olduklarını ifade ediyorlar. Zaten bunu sağladığımız müddetçe, virüsle mücadelede başarı elde ederiz. Amacımız farkındalık oluşturmak. Amacımız kamuoyunun hassasiyetini ortaya koymak ve bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirmek. Bu virüsle mücadelemizde kesintiye ve duraksamaya yer yok. Aralıksız, kesintisiz ve istikrarlı bir şekilde bu mücadeleyi devam ettirmek zorundayız. Sonuç alıncaya kadar bunu yapmak zorundayız. Bu sadece belirli kesimlerinde bu işi yapmasıyla olacak şey değil. Bir bütün olarak, hayatın her alanında denetimlerimizi yapmak zorundayız. Bugün de AVM'lere geldik ve diğer arkadaşlarımız da diğer alanlardaki denetimlerini devam ettiriyorlar"

Vali Günaydın, vatandaşların maske takmaktan kaçınmaması gerektiğin belirterek sözlerine şu şekilde devam etti. "Bugün hastanelerimizde, sağlık kuruluşlarımızda sağlık çalışanlarımızın olağanüstü gayreti var. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten kendilerinden ve ailelerinden fedakarlıkta bulunarak bu işi devam ettiriyorlar. Aylardır evine gitmeyen sağlık çalışanları var. Çocuklarını bir yakınına bırakıp da günlerce, aylarca çocuklarını göremeyen sağlık çalışanları var. Biz bunu ifade etmekten asla geri durmayacağız. Gelin hep beraber bu arkadaşlarımıza destek verelim. Bugün maske takmak çok zor değil. Yoğun bakımda yatan bir hastaya müdahale etmek çok zor ve riskli bir iş ve sağlık çalışanlarımız bunu yaparken bizler de çok basit olan maskeyi takmaktan itina etmeyelim. Bu arkadaşlarımıza haksızlık yapmış oluruz. Sosyal mesafemizi koruyalım, temizliğimize riayet edelim. Bunları yaptığımız zaman sağlık çalışanlarımızın da işini kolaylaştırmış oluruz. Bunu devam ettireceğiz. Durmak yok diyoruz çünkü bu mücadele ifade ettiğim gibi duraksamaya yer verecek bir durum değil."



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"