VALİ DÜZGÜN`ÜN 3.ZİYARETİ İNCESU`YA

VALİ  DÜZGÜN`ÜN 3.ZİYARETİ İNCESU`YA

Vali Düzgün üçüncüsü ilçe ziyaretini İncesu’ye gerçekleştirdi...Vali Orhan Düzgün ve beraberindekiler ilk olarak İncesu Kaymakamlığı`nı ziyaret ederek, Kaymakam Ercan Öter`den ilçe hakkında bilgi aldı.

Vali Düzgün’ın ilimizi daha yakından tanımak maksatlı  yürüttüğü ilçe ziyaretlerinin   üçüncü durağı İncesu ilçesi oldu.  Vali Düzgün İlçe Kaymakamı Ercan Öter’dan ilçenin genel durumu ve yürütülen kamu yatırımları konusunda bilgi aldı.

 

Kaymakam`in sunumundan sonra Hayırsever Osman Çilsal tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi Binasina ait iş protokolu imzalandı. Askerlik anılarını anlatan Hayırsever Osman Çilsal  ilginç dıyaloglar yaşanmasına sebep oldu. Daha sonra Aile sağlığı Merkez Binasinin Inşaat halini gezen Vali Düzgün incelemelerde bulundu.
Ardından İncesu  Belediyesine geçen Vali Düzgün, Belediye Başkanı  Zekeriya Karayol karşıladı. Karayol,  Belediye çalışmaları ve ilçenin genel durumuyla ilgili bilgileri Vali Düzgün`e aktardı.
Belediyeden sonra ilçe merkezinde vatandaşlarla muhabbet eden Vali Düzgün, daha sonra semerci ustası Yusuf Kocataş`i ziyaret ederek, "ilimizede  yakın olması sebebiyle semerin türizm kültürümüze kazandırılması lazım" dedi.

 Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayıda gezen Vali Düzgün daha  sonra  ilçe merkezinde Karamustafapaşa Camiisinde Cuma namazı kıldı….

 En son durak yeri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ziyaretini gerçekleştiren Vali Düzgün burada konuşma yaparak  Ilçe hakkında   genel bir değerlendirmede bulundu. Vali Düzgün," Aile sağlığı Merkezi yapımı konusunda protokol imzaladığını dile getirerek "Kayseri Köy Hizmetleri bakımından önde gelen kentlerimizden biri, 2013 yılı itibariyle asfaltsız köy yolumuz kalmayacak"diye konuştu.

 Konuşmasının devamında "bunun ötesinde köy içi yollarla ilgili parke düzenleme çalışmalarıda birçok köyumuzde yapılıyor. İncesu köylerimizin tamamında bunların yapıldığını görmek memnuniyet verici" dedi.

2014 yılı Nisan ayından itibaren İl Özel İdaresinin görevi sona ereceğini hatırlatan Vali Düzgün, "bütün bu hizmetler Büyükşehir belediyesine devredilecek,Büyükşehir artık bütün şehir olarak Kayseri`nin yol su ve belediye hizmetleri olarak bütün hizmetleri götürecek."söyledi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek