VALİ ORHAN DÜZGÜN:

VALİ ORHAN DÜZGÜN:

?SEÇİME YÖNELİK GEREKLİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI?

   1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, seçimin huzurlu ve gizlilik esasına dayalı geçmesi için gereken her tedbirini alındığını vurgulayan Vali Orhan Düzgün, haber ekibimize özel olarak yapmış olduğu değerlendirmede, ? Oy kullanma süresi ve sonrasında gerekli tüm tedbirler alınmıştır.Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile oylarını kullanabilir? değerlendirmesinde bulunarak ?Asayiş Berkemal´ mesajı verdi?
1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, seçimin huzurlu ve gizlilik esasına dayalı geçmesi için tüm illerde olduğu gibi Kayseri´de gerekli tedbirler alınmış durumda. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, haber ekibimize özel olarak yaptığı açıklamlarda, Kayseri´de tedbirlerin alındığını duyurarak şunları kaydetti?. ?Seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi, vatandaşlarımızın oylarını gizlilik ve serbestlik için kullanılabilmesi için seçim kurullarının da talimatları doğrultusunda, güvenlik birimlerimizce gerekli önlemler alındı. Seçim öncesi Kayseri´de seçim propagandaları gayet sıkıntısız şekilde geçti diyebiliriz. Miting yapan partilerimizin mitingleri, seçim bürolarındaki çalışmaları, açık ve kapalı yer toplantılarında bugüne ciddi bir sıkıntı olmadı. Kalan süre içerisinde de aynı sukunet, anlayış, hoşgörü içerisinde propaganda döneminin bitmesini bekliyoruz.31 Ekim saat 18 itibari ile propagandalar sona eriyor. 1 Kasım´da il genelimiz de toplam 2880 sandıkta yaklaşık 900-800 bin seçmenimiz oy kullanacak. Tabi oy kullanma gününde vatandaşımızı rahatsız edecek bir durum beklemiyoruz ama yine olabilecek olan sıkıntılara karşı da hem emniyet, hem de jandarma teşkilatımız sandık çevrelerinde, sandık alanlarında gerekli güvenlik tedbirlerini aldılar. Oy kullanma süresince vatandaşlarımızın oylarını rahatlıkla kullanabilmeleri için gerekli tedbirler alındı. Oy kullanma saati sona erdikten sonra da, oyların sayımı, dökümü ve ilçe seçim kurullarına ulaştırılmasında da güvenlik birimlerimiz gerekli tedbirleri aldılar. Emniyet ve Jandarma teşkilatı olarak yaklaşık 3500 personelimiz bu seçimlerde görev yapacaklar.?
Vali Düzgün sözlerinin sonunda seçim gününde vatandaşın uyması gerken yasakları da hatırlatarak şunları söyledi; ?o gün alkollü içki tüketimi yasak, işletmelerin alkol satması yasak ama alkol vermeyen restorantlar da yeme içme hizmeti olabilecek. Ayrıca silah taşımak kim olursa olsun yasak. Silah ruhsatı olan kişilerin dahi silah taşıması yasak.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”