VALİ DÜZGÜN´E ?26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ? ZİYARETİ

VALİ DÜZGÜN´E ?26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ? ZİYARETİ

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ?26 Ocak Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve Kaçak İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ile müdürlük personelini makamında kabul etti.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ?26 Ocak Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve Kaçak İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ile müdürlük personelini makamında kabul etti.
Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Gümrük Teşkilatı´nın ?Dünya Gümrük Günü?nü kutlayarak, gümrük teşkilatının hem ilimiz hem de ülkemiz açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.
Vali Düzgün, ?Ülkenin bağımsızlığının önemli gereklerinden biri de gümrük uygulamasıdır. Ekonomik, siyasi bağımsızlığının sonucu olarak mal ulaşımının belli sınırlamalara tabi tutulması, yasadışı ticaret ve insan sağlığına aykırı her türlü madde girişinin engellenmesi, yurt içinde üretilen malların piyasada daha fazla yer bulabilmesi için yurtiçi üretimi ve sanayiyi teşvik etmek bakımından gümrük teşkilatı bir devletin önemli kurumları arasındadır. Tarih boyunca da hep böyle olmuştur.? dedi.
Kayseri´nin, sanayisi gelişmiş bir Anadolu kenti olarak ithalat ve ihracat bakımından da Türkiye´nin önde gelen şehirleri arasında yer aldığını ifade eden Vali Düzgün, bu nedenle Kayseri´deki Gümrük Teşkilatının performansının önemli olduğunu kaydetti.
Ziyarette konuşan Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ise Gümrük Teşkilatı´na verdiği destekten dolayı Vali Düzgün´e teşekkür ederek, ?Kayseri dış ticarette artı veren bir şehrimiz. İhracatımız ithalattan daha fazla. Sanayicilerimize mevzuat dahilinde elimizden gelen her türlü kolaylığı göstermeye çalışıyoruz. Sanayicinin gelişmesi demek ülkemizin gelişmesi demek bu da istihdam demektir. Dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz.´ diye konuştu.
26 Ocak ?Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla günün anısına Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve gümrük çalışanları tarafından Vali Orhan Düzgün´e çiçek takdim edildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”