VALİ DÜZGÜN

VALİ DÜZGÜN

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ?


Vali Orhan Düzgün, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, genel asayiş ile ilgili tedbirlerin gözden geçirilmesi, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı yürütülmesi, karla mücadele kapsamında gerekli tedbirlerin alınması, sağlık ve eğitim hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için değerlendirmelerde bulunmak üzere Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.
5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 25. maddesi gereğince Vali Orhan Düzgün başkanlığında Kayseri Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Erdoğan Aygenç, Zülkarnin Öztürk, Baha Başçelik, Gökhan Azcan, Mehmet Aktaş ile 16 ilçe Kaymakamı katıldı.
Vali Düzgün, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi noktasında özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, vatandaş odaklı kamu hizmetinin yürütülmesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için, ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bütün kamu hizmetlerinin zamanında vatandaşlara ulaşması için gerekli takip ve koordinasyonun yapılması noktasında özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.
Vali Düzgün, Mülki İdare amirleri olarak ilçedeki kamu hizmetlerinin, eğitim ve sağlık hizmetlerinin denetim ve kontrolünün sağlanarak bu hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi konusunda hassasiyet gösterilmesine dikkat çekerek, özellikle gençleri madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklara sürükleyecek faaliyetlerle mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.
Toplumda azımsanmayacak oranda madde bağımlılığı olduğunun altını çizen Vali Düzgün, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda hassas bir şekilde davranılması gerektiğini, bu mücadeleyi gerçekleştirirken gençleri özendirici mücadele yöntemlerinden kaçınılması gerektiğini ifade etti.
Vali Düzgün, Mülki İdare Amirlerinin kamu kaynaklarının etkin kullanılması noktasında toplum yararına gerçekleştirilen çalışmalarının da takipçisi olmaları gerektiğini belirterek, bugüne kadar görevlerini başarıyla devam ettiren mülki idare amirlerine teşekkür etti.
Gündem maddelerinin konuşulup, görüş ve önerilerin dinlendiği toplantıda Vali Düzgün, kaymakam ve vali yardımcılarına 2015 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerin huzur ve güven içerisinde sonuçlandırılmasındaki gayretli çalışmalarından dolayı ?Başarı Belgesi? verdi.



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı