UZUNCA ?ÖNE BİZ GEÇSEK BÖYLE OLMAZDI?

UZUNCA ?ÖNE BİZ GEÇSEK BÖYLE OLMAZDI?

BUZ ?OYUNCULARIMI KUTLUYORUM?



PTT 1. Lig´de Malatya İnönü Stadı´nda oynanan Yeni Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrasında taraflar mücadeleyi değerlendiren yorumlar yaptılar. Kayseri Erciyesspor´un teknik sorumlusu İbrahim Uzunca, ?Öne geçen biz olsaydık, skor farklı olurdu? şeklinde konuşurken, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, futbolcularını tebrik etti.
PTT 1. Lig´de seonun 12. haftasında Yeni Malatyaspor´a konuk olan Kayseri Erciyesspor´da sahadan mağlubiyetle ayrılmanın moralsizliği yaşanırken, karşılaşma sonrasında her iki takımın teknik sorumlusu değerlendirmede bulundu.
Kayseri Erciyesspor´da teknik sorumlu İbrahim Uzunca karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılarak ?Yeni Malatyaspor´u kutluyorum. Çok isteklilerdi. İyi hazırlanmışlar. Bizim kaçırdığımız pozisyonlar var. Direkten dönen topumuz var. Bugün buraya puan ya da puanlar almaya gelmiştik. Golü yediğimiz dakikaya kadar çocuklar çok iyi mücadele etti. Belki biz öne geçseydik skor böyle olmayacaktı. Ama futbol bu işte. Bir anlık konsantrasyon eksikliğinin ardından yediğimiz gollerle moralimiz ve gardımız düştü. Sonucun böyle olmasını istemezdik. Gelecek haftaya daha iyi ve daha dikkatli hazırlanacağız? şeklinde konuştu.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Ben futbolcularıma şunu söyledim. Yeni Malatyaspor´un forması ağırdır. Burada çok insanın emeği vardır. Bu formayı giydiği zaman futbolcu her şeyini ortaya koymalı. Aynı şekilde Yeni Malatyaspor´un atkısını takan taraftarlar da takımı sonuna kadar desteklemeli. Skor ne olursa olsun. Onu da bugün gerçekten yaptılar. Bugün fazla taraftar bekliyordum ama olmadı. Burada olan taraftarlarımız sonuna kadar bizi desteklediler. Her şeyden evvel onlara önce teşekkür etmek istiyorum. Güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Taktiksel disiplinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Çünkü maç iki takım için de önemliydi. 8 puanlı Kayseri Erciyes geldi. İyi hazırlanmışlar. Onlar için de hayati önem taşıyan bir müsabakaydı. Kazandığımız zaman farkı 6 puan yapacaktık. Biz 14´teyiz, onlar 8´de. Kazanamadığımız taktirde ateş hattına düşecektik. Neticede kazandık ve düşme hattından az da olsa uzaklaştık. Futbolcularımı tebrik ediyorum? dedi.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev