‘UYGUN’ BİR GALİBİYET

‘UYGUN’ BİR GALİBİYET

İ.M. KAYSERİSPOR 1 – 0 FENERBAHÇE

İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig’in 10. haftasında Kadir Has Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Haftalardır moralsiz olan Kayserispor, Umut Bulut’un golü ile sahadan 1-0 ve 3 puan sevinci ile ayrıldı.

Süper Lig’de 10.hafta geride kalırken, Kayserispor’da moraller Fenerbahçe galibiyeti ile yerine geldi. İlk 9 haftada 3 teknik adam değişikliği ile yoluna devam etmeye çalışan sarı-kırmızılılar, alınan 3 puan ile de üzerindeki ölü toprağını atmış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 8. dakikada Moses, sağ kanattan ceza sahası içerisinde ki Muriç’e pasını attı ancak Muriç dokunamayınca top kaleci Lung’ta kaldı. 25. dakikada kullanılan köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Moses, ceza sahası dışından sert vurdu. Top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü. 30 dakikada orta sahadan topu alarak ileriye taşıyan Mensah, müsait durumdaki Adebayor’u düşündü. İsla, Adebayor’dan önce araya girerek topu kornere çıkardı. İlk 45 dakikada her iki takım açısından gol sesi çıkmadı.

UMUTLAR İKİNCİ YARIDA YEŞERDİ

Kayserispor’da mücadelenin ikinci yarısı ise son derece farklı geçti. 48. dakikada Hasan’ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Muriç, kafayla topu filelere gönderdi. Ancak ofsayt gerekçesiyle ağlara giden top gol değeri kazanmadı. 56. dakikada Mensah’ın savunmanın arkasına attığı topla kaleci Altay ile karşı karşıya kalan Kaptan Umut Bulut, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu gol aynı zamanda mücadelenin de skorunu tayin etti. Kayserispor, taraftarı önünde Fenerbahçe’yi 3 puan ile geçerken büyük moral kazandı.

Kayserispor sezonun 11.hafta mücadelesinde 10 Kasım Pazar günü Gençlerbirliği deplasmanında puan arayacak.

Haber: Murat TURP

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak