ÜNSAL`DAN

ÜNSAL`DAN

KAYSERİ BAROSU VE OTOBÜSÇÜLER ESNAFI ODASI`NA ZİYARET

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Kayseri Barosu ve Otobüsçüler Esnafı Odası`nı ziyaret etti.
Bülent Ünsal, ilk olarak Kayseri Barosu`nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, "Bin avukatın olduğu bir şehirde en azından baromuza yönetici bulmak açısından bir gayrete düştüğümüzde işlerin ne kadar zor olduğunu, öncülük etmenin zor olduğunu, meslek örgütlerini sürüklemenin zor olduğunu gören biriyim. İçinde yaşayan biriyim" dedi.
Konaç, "Benim eşimde eczacı olduğu için Bülent beyde benim başkanım bir şekliyle. O nedenle takip ettiğim, değer verdiğim,çok sevdiğim ve işini hakkıyla yaptığını bildiğim bir insandır. Ben bu süreçte sizlere öncelikle hayırlı olsun diyorum. Biraz da şehrin içerisinden, mesleklerin içerisinden, sivil toplum içerisinden gelen insanların siyasette etkin olmasını istiyorum. Hani böyle şehir dışında yaşayıp gelenler, şehri hiç bilmeyenler, şehrin dertleriyle dertlenmeyenler, meslek örğütlerini tanımayanlar bu anlamda böyle insanlar siyasete çok değer katmıyorlar. Bu nedenle ben Bülent Beye hayırlı olsun diyorum. Hakkında dua ediyorum" diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal ise, "Biz odacılık falietleri içerisnde 15-20 tane akademisyen oda ile birlikte duruşlar yaptık. O dönemler de sizler yöneticiydiniz. Bizim hassas olduğumuz konu meslek örgütlerinin kendi mesleki konuları hakkında önerileri de bulunmasıydı. Zaten görüyorsunuz son 50 yıla baktığımız zaman üst birliklerimiz tamamen siyasallaşmıştır. Bu da gerçek manada işlerini bırakıp siyasetle ilgili konularda beyanatlar yapılmasına neden oluyor. Biz o yıllarda gördük o üst birliklerinin tavırlarını ve hareketlerini. Biz eczacılık döneminde bu konuyla ilgili çok çalıştık. Üst birlik bu noktada bizi mesleki dayanışmaya götürmüştür. Siyasallaşmayı bitirdik. Tabipler Odası, Baro bu zamanlarda güzel çalışmalar yaptık. Beraber tek bir kampüs gibi olmak için çalışmalar yaptık. Sümer Fabrikası içerisinde yer almak için uğraştık. Haseki başkan ile bu konu ile birkaç görüşmemiz oldu. Sonuçta bir dayanışma oldu tabi sivil toplum odaları arasında. Bunlar güzelliklerdir ve hala devam ediyor bu güzellikler. Sivil toplum nedir tabanı temsil eder. Taban ne kadar güçlü olursa hükümette o kadar güçlü olur. Türkiye güzel günlere doğru gidiyor. Güçlü bir iktidar var. 13 yıldır yapılan uygulamalar gerçekten de çok güzel" diye konuştu.
Ünsal, ikinci ziyaretini ise Otobüsçüler Esnafı Odası`na gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Erkan, "Kayseri'ye bin 500 personelimiz ile hizmet veren bir sektörüz. 800 tane üyemiz bulunmaktadır. Amacımız, Kayseri halkına ve esnafına iyi hizmet verebilmektir. Bunu yaparken de bir takım yerlerden bir takım hizmetleri almaktır. Sizlerin de yolu ve bahtı açık olsun. Sivil toplum örgütlerinin alt yapısını da biliyorsunuz. Bizim sıkıntılarımızı ve dertlerimizi daha da iyi biliyorsunuz" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal da, esnaf odalarının sıkıntılarını bildiklerini belirtti. Ünsal, "Muhakkak ki sıkıntılı süreçler yaşıyorsunuz. Türkiye'nin şartları da bellidir. Bu noktada AK Parti iktidarı 13 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar ortaya koydu. Bu Türkiye'yi geliştirdi ve bu gelişmişlik içerisinde de güzel organizasyonlar var. Belediye çalışmalarında da siz ortak çalışma yürütüyorsunuz. Bunlar güzel uygulamalardır. Bizler toplu taşımadan memnunuz. Kayseri'de nüfus 1 milyonu geçti. 340 bin civarında araç var. Buda trafiği sıkıntıya sokuyor. Dolayısıyla toplu taşıma daha da gelişirse ileri de metro muhakkak düşünülecektir. Batı'da ne varsa en güzeli buraya gelecektir. Tabi bunların alanları sınırlıdır. Sizlere her zaman iş düşecek. Sizler memleketimizin en ücra köşelerine bile hizmet götürüyorsunuz" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı