ÜNLÜ MODACI NUR YERLİTAŞ KAYSERİ’DE

ÜNLÜ MODACI NUR YERLİTAŞ KAYSERİ’DE

Kayseri Forum’da hayranları ile buluşan ünlü modacı Nur Yerlitaş, “Kilolarımı iyi saklıyorum. Haddimi biliyorum, kiloma göre giyiniyorum” dedi.

Nur Yerlitaş, Forum AVM’nin düzenlediği Fashion Week etkinliği kapsamında Kayseri Forum’da hayranları ile buluştu. İmzadan önce İHA muhabirine özel açıklamalar yapan Nur Yerlitaş, tarzının kilolarının önüne geçtiğini söyledi. Yerlitaş, "Moda sektöründe ince olmak gibi bir kaygı var. Siz kilolarınızdan rahatsızlık duymuyor musunuz?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:
“İlk defa hayatımda böyle bir soruyla karşılaştım. Ben ona katılmıyorum. Dünyada rahmetli Jan Franco Ferre de çok kilolu bir insandı. Ben çok tarz olduğuma inanıyorum çünkü kilolarımı çok iyi saklıyorum, bir tarzım var. Onun için benim öyle bir sıkıntım yok. Kendimle tabii ki barışığım, belki ben de isterdim 90-60-90 almak, öyle dönemlerim de oldu. Ama şimdi bakıyorum fiziğim daha geri planda kaldı çünkü çok zevkliyim, zevkli olduğuma inanıyorum, çok yaratıcıyım ve üreticiyim. Fiziğimin önüne geçecek çok özelliklerim var. Bir de haddimi biliyorum, fiziğime göre giyiniyorum.”
Türkiye’de ünlüler arasında Nebahat Çehre’nin tarzını beğendiğini ifade eden Yerlitaş, “İyi giyinmek tarz sahibi olmaktır, her şeyi bulamaç gibi kullanan, çok pahalı giyinerek çok rüküş olan insanlar var Türkiye'de” dedi.
Yılın moda renklerinin safran, hardal, haki yeşil ve bordo olduğunu belirten Yerlitaş, Suriye ile Türkiye gerginliği ile ilgili değerlendirmesinde ise, “Ben ülkesini çok seven bir Türk vatandaşıyım. Dünyada savaş olmasın istiyorum. Kimse ölmesin, çocuklar ölmesin savaşa hayır diyorum” ifadelerini kullandı.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti