UMUT YILI: 2020

UMUT YILI: 2020

ŞEHRİMİZİN YÖNETİCİLERİ 2020 İÇİN MESAJ VERİP UMUTLU KONUŞTULAR

Yeni yıla sayılı saatler kala Kayseri protokolü başka Vali Şehmus Günaydın olmak üzere kutlama ve tebrik mesajları yayınladılar. Vali Günaydın, KTO Başkanı Gülsoy, OSB Başkanı Nursaçan, MHP Vekili Ersoy, MHP İl Başkanı Tok ve KMMO Başkanı Aksoy mesajlarında 2020 dileklerini sundular.

 

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN’DAN YENİ YIL MESAJI

2020 YILINDA DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, yeni yıl mesajında, "2020 yılında, ülkemizin ve ilimizin ortaya konulan hedeflere ulaşması için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerektiği ortadadır" ifadesinde bulundu.

Vali Şehmus Günaydın, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Kayserili hemşehrilerim, yeni beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin sevinç, heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılda da gücümüze inanarak, Ülkemizin, milletimizin ve çok kıymetli Kayserili hemşehrilerimin geleceğe daha umutla ve güvenle bakabilmesi için her türlü engeli birlik, beraberlik içerisinde aşacağımıza, aynı kararlılıkla toplumun tüm kesimleri ile el ele, gönül birliği yaparak, ülkemizi ve Kayseri’mizi hak ettiği noktaya taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum.

2020 yılında, ülkemizin ve ilimizin ortaya konulan hedeflere ulaşması için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerektiği ortadadır. Yeni yılda, Kayserili hemşehrilerimizin ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın, belirlenen hedeflere ulaşmak için ortak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu vesile ile ilimizin her konuda gelişmesine katkı sağlayan çok değerli halkımıza katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, çok kıymetli şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimizin, Kayserili hemşehrilerimizin, ilimizde bulunan misafirlerimizin, çalışma arkadaşlarımın, çalışmalarımıza katkı ve destek veren basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor; 2020 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum."

 

BAŞKAN GÜLSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

GÜLSOY: 2020’DEN UMUTLUYUZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 2019 yılının iş dünyası adına ‘dolu dolu geçen bir yıl’ olmadığını, 2018’in Ağustosunda yaşanan ekonomik saldırının sonuçlarının 2019’a da yansıdığını, fakat 2020 yılından umutlu olduklarını söyledi.

Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılına ilişkin dilek ve öngörülerini paylaştı.

İş dünyası olarak 2019’a kıyasla 2020’den daha fazla umutlu olduklarını aktaran Başkan Gülsoy; “2018’in son çeyreği ile 2019’un ilk iki çeyreğinde eksi büyüme gösteren ve yılı ortalama yüzde bir büyüme ile kapatacak olan ülkemizin, yeni yıl da Orta Vadeli Ekonomik Programa göre büyüme hedefi yüzde 5’tir. 2018’in ikinci yarısından itibaren yaşanan sıkıntılı süreçte, hükümet reel sektöre kulak vermiş, zamanında ve doğru alınan tedbirlerle iş dünyasının daima yanında olduğunu hissettirmiştir. Faizlerde yaşanan düşüşler, istediğimiz gibi olmasa da yine enflasyonda yaşanan düşüşler ve yılın 3. çeyreğinde gelen büyüme rakamı iş dünyası olarak bizleri umutlandırmıştır. Geçtiğimiz sene olduğu gibi yine ifade etmeliyim ki, bu yaşanan sıkıntıları başka bir ülke yaşasa, üstesinden gelemezdi. Ecdadımızdan aldığımız mücadeleci ruhla; devletimizin milletine, milletimizin devletine olan bağlılığı ile “Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır” düsturundan hareket ederek her zamankinden daha güçlü şekilde, ülke olarak hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. 2020 yılında daha çok üretecek, ürettiğimizi yatırıma çevirerek ekonomiye daha çok katkı sağlayacak, devler ligine adımızı yazdıracağız. Hepimizin kaygısı ve amacı ortak. 2020 yılında her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

 

KAYSERİ OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN YENİ YIL MESAJI

SANAYİCİLERİMİZE KALİTELİ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yeni yıl mesajında, "Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada sanayicilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Nursaçan, "Ömür sermayemizden bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bizlere düşen görev, aldığımız her nefesin kıymetini bilmek, her yönüyle geçmişin muhasebesini yaparak, geleceğe dair çizilecek hedefleri sağlıklı bir şekilde belirlemek olmalıdır" ifadesine yer verdiği mesajını şu şekilde sürdürdü:

"Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada sanayicilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Hep birlikte hizmet çıtasını daha da yükselteceğiz. Ülkemiz için, milletimiz için, büyük Türkiye ideali için her türlü fedakârlığı gösteren sanayicilerimizle, girişimcilerimizle ve tüccarlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Ülke olarak hassas günlerden geçiyoruz. Zamanın kıymetini de bilerek, kısır, içi boş, yersiz ve gereksiz tartışmaları bir kenara bırakarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın artırılması için çaba ve gayret göstermeliyiz. Zira, yaptıklarımız kadar yapamadıklarımızdan da hesaba çekileceğimizi bilerek hareket etmek ve ona göre davranmak mecburiyetindeyiz. İş dünyası olarak, Türkiye’de yaşanmakta olan gelişim ve değişim hamlesinden daha da güçlenerek çıkacağımıza olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olduğu, barış, huzur, mutluluk, güven ve istikrar getirmesini diliyorum."

 

MHP İL BAŞKANI TOK’TAN YENİ YIL MESAJI

DÜNYA’NIN ORTAK SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, yeni yıl mesajı yayınladı. Tok, mesajında 2020 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diledi.

En büyük isteğinin 2020’nin tüm dünyaya ve İslam alemine barış ve huzur getirmesi olduğunu belirten Başkan Tok, 2020 yılının Türk Milleti’ne sağlık, mutluluk ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Tok: “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2020 yılında ülkemizde güzel olaylar olduğu gibi bazı acı olaylarda yaşadık. İnşallah 2020’de daha güzel günler, daha acısız günler, mutlu ve huzurlu günleri bütün halkımızla ve kardeş topluluklarla birlikte, bütün İslam âleminde mutluluğa, huzura sebep olacak olayları diliyoruz. Yeni yılın yüce Türk Milleti’nin her bir ferdi başta olmak üzere tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

 

BAKİ ERSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

‘ŞU ÇILGIN TÜRKLER’ YILI

MHP Milletvekili Baki Ersoy, yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayınlayarak “2020 yılının ülkemize, yüce Türk Milletine sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Vekil Ersoy mesajında şunları söyledi:

“Sınırlarımız içinde ve dışında birçok başarıya imza attığımız, terör örgütlerinin inlerine kadar girdiğimiz, gerek sahada gerek masada Türk düşmanlarına gerekli cevabı verdiğimiz ve son olarak 2019 yılının son günlerinde tasarımı ve teknolojisi ile tüm dünyayı kıskandıran yerli otomobilimizin tanıtımı ile bir kez daha "Şu çılgın Türkler!" dedirttiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz.”

 

 

KMMO BAŞKANI AKSOY'DAN YENİ YIL MESAJI

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAHA ÇOK PEKİŞECEK

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceklerini belirterek, yeni başlangıçların yaşandığı, sevinç ve hüzünlerle iç içe geçen 2019 yılını geride bırakırken, geleceğe ümitle bakılacak bir yıl olmasını diledi.

Başkan Aksoy, yeni yıl kutlama mesajında; “2020 yılında da kardeşlik duygularının pekiştiği ve insanların birbirlerine sevgiyle, muhabbetle baktığı memleketimize, milletimize ve dünya insanlık alemine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. 2020’nin birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milleti’nin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

ÖVÜÇ: BİRLİK VE KARDEŞLİK YILI OLSUN

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, 2020 için tebrik mesajı yayınlayarak ‘Barış, huzur ve bereket getirsin’ dedi.

Başkan Övüç, yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“2019 yılını geride bırakarak 2020 yılını karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılın, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olması için güç birliğiyle çalışacağız. Şehrimizin ve Ülkemizin her alanda gelişmesi, ilerlemesi ve kalkınması için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, başta esnaf ve sanatkârlarımız olmak üzere, Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA ÇALIŞ’IN YENİ YIL MESAJI

2020’DE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında yeni yılı kutlayan Rektör Çalış, “Ülkemizin sayılı üniversitelerinden birisi olarak başarılarımız ile övünebileceğimiz bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla adım attığımız şu günlerde, 2020 yılında daha çok çalışarak araştırma kimliğimize değer katma gayreti ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isterim. Güçlü akademik kadromuz ile 2019’da olduğu gibi 2020 yılında da başta AR-GE ve teknolojik alanlarda olmak üzere bilimsel çalışmalarımızı daha da artırarak başarı çıtamızı yükseltmeye devam edeceğiz. Her fırsatta dile getirdiğimiz araştırma ve öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı ile geride bıraktığımız bir yılın ardından, yeni yılda da öğrencilerimizin her türlü sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerinde destek vereceğiz. Ben bu vesileyle başta öğrencilerimiz olmak üzere, akademik ve idari personelimizin, hemşehrilerimizin ve tüm milletimizin yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

HABER MERKEZİ

 

KAYMAKAM DURU’DAN ANLAMLI MESAJ

2020’DE TRAFİK KURALLARINA DAHA FAZLA UYALIM

Yeni yıla girmeden önce Develi çıkışında trafik denetimi yapan ve denetim sırasında sürücülere ikramlarda bulunan, koltuk yastığı hediyesi veren Emniyet ve Jandarma ekiplerini Develi Kaymakamı Murat Duru ziyaret etti. Duru, yeni yıl mesajını da burada vererek ‘2020’nin trafik kurallarına uygun bir yıl olmasını diliyorum’ açıklamasında bulundu.

Sürücüleri uğurlayan Develi Kaymakamı Murat Duru "2019 yılı biterken emniyet ve jandarma ekiplerimizin trafik yönüyle kontrol yaptıkları yere geldik onları İlçe Kaymakamlığı olarak denetliyoruz, arkadaşlarımız fedakarca görevlerini yapıyorlar denetliyorlar. Sürücülerimizin kış lastiği takıp takmadıklarını, emniyet kemeri takıp takmadıklarını kontrol ediyorlar ve onlara trafik kurallarına uymalarını tavsiye ediyorlar. Özellikle bildiğimiz gibi Sayın İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2019 yılında kemerini tak ses getirsin kampanyası vardı. Özellikle kemerini takıp takmadıklarını kontrol ediyorlar. 2020 yılında kazasız belasız, trafik kurallarına uyulan bir yıl olmasını dileyip buradan sürücülerimizi uğurluyoruz" ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN CABBAR’DAN YENİ YIL MESAJI

2020’DA DAHA ANLAYIŞLI VE HOŞGÖRÜLÜ OLMALIYIZ

Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2020 yılının başta Develi'li hemşerilerim olmak üzere tüm insanlık için sağlık, afiyet ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi