UMREYE GİTMEK İSTERKEN

UMREYE  GİTMEK  İSTERKEN

DOLANDIRILDILAR MI ?

Haber Merkezimizi arayarak ihbarda bulunan 53 yaşındaki Gülender Atay isimli vatandaş ilimizde faaliyet gösteren bir seyehat acentasına Umreye gidebilmek için 8400 para verdiğini ancak şirketin kendisini dolandırdığını iddia etti? Dolandırıldığını iddia eden vatandaşla birlikte söz konusu seyahat acentasının merkezine giden haber ekibimiz konuşacak muhatap bulamazken, mağdur vatandaş parasını geri alabilmek adına yetkililerden yardım istedi?
Gülender Atay 53 yaşında. Umre´ye gitmek için ilimizde Hac ve Umre Organizasyon yapan bir seyahat acentasına akrabaları ile birlikte üç kişi başvurarak 8400 euro para yatırdıklarını ancak şirketin ne parayı geri iade ettiğini, ne de umre ziyareti için gerekenleri yaptığını idda ederek haber ekibimiz aracılığı ile yetkililerden yarım isteyerek şunları kaydetti? ?Üç kişi, kız kardeşim, yeğenim umreye niyet ettik, bir ay önce bu Ya-Fa şirketine geldik umre kayıtlarımızı yaptırdık ve anında pasaportlarımızı, paralarımızı verdik, orucun 24´ünde gideceğimizi söyledi, çantalarımızı verdi, ama hala ne vize alındı, ne bizi götürüyor, şimdi artık gidemiyoruz kaldık, dolandırıldık ve sabah 9´dan beri geldik ne gelip bizimle görüşüyor. Bizden parayı alan bu şirketin sahibi Recep bey, 8400 euro para yatırdık 3 kişi adına. Kişi başına 2800 euroya anlaştık. Ama hala gidemedik. Başka turizm şirketlerinin de mağdur olduğunu götüremediğini söylemişti ama Büşra turizm bugün götürüyor. Ama bu bizi hep dolandırmış hep yalan söylemiş. Siz hazırlanın dedi bize, biz şuanda mağdur durumdayız. Biz şuanda paramızı da alamıyoruz. Tamam götüremediyse paramızı iade etsin, diyor ben banka mıyım? Zamanla veririm, Ocak´ta umreye tekrar götürürüm diye cevaplar alıyoruz kendisinden. Sabah polis çağırdık, polis de zaman kaybetmeyin hemen savcılığa başvurun dedi. Kendisi Recep Bey 12´de gelirim dedi. 12´de bekledik gelmedi. Savıcılığa gitmeden kendisiyle birebir görüşelim öyle gidelim diye, yoksa gidip başvuracağız yapacak hiç bir şeyimiz yok üzgünüm sabaha kadar uyumadım.?
Gülderen Atay´ın iddiaları üzerine cevap hakkı doğan ilgili şirket yöneticileri ile görüşmek isteyen haber ekibimiz muhatap bulamadı?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Athena'nın didik didik aradığı araçtan uyuşturucu çıktı

38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti

Akü hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı

Park halindeki otomobil kayarak aşağı uçtu

10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı

Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

KOM'dan kaçakçılara darbe

Kayseri'de 1 haftada 5 kişiye terörden işlem yapıldı

Zehir taciri polisten kaçamadı

Duramayan tır, 5 aracı biçti: 9 yaralı

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı