UMRE ÖDÜLLÜ MEAL BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

UMRE ÖDÜLLÜ MEAL BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Kayseri Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nce desteklenen umre ödüllü Kur’an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması yapıldı. Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an-ı Kerim Anlamıyla Buluşmak (KAB) Platformu tarafından ‘Ufka Y

Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Olgunharputlu, sınavı sorunsuz şekilde yaptıklarını söyledi. Kulüp olarak sınav için yaklaşık 4 aydır hazırlık yaptıklarını hatırlatan Olgunharputlu, ``Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya destek verdik. Bu çerçevede öncelikle duyurularımızı yaptık. Başvuruları internetten aldıktan sonra kayıtları gerçekleştirdik. Yarışma 4 kategoride yapıldı. A kategorisi (14 yaş altı) için başvuranlar, 32 sureden (toplam 102 sayfa), B kategorisi (14-19 yaş) için başvuranlar 34 sureden (167 sayfadan), C kategorisi (19 yaş üzeri) için başvuranlar 44 sure ve 257 sayfadan sorumlu oldular. Din kültürü öğretmenleri, Kur’an Kursu öğretmenleri, imam, hatipi müezzin ile ilahiyat fakültesi mezunları ise, D kategorisinde sınava girdi. Bu kategoriden sınava girenler de 44 sure ve 257 sayfadan sorulan soruları cevapladı. Ayrıca online sınava başvuranlar da vardır. Ancak bu kategoridekiler, Zinde Gençlik’in gözetiminde sınav olacaklardır. Bu sınavın kaybedeni yoktur`` dedi.
SONUÇLAR 26 MART’TA AÇIKLANACAK
Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Olgunharputlu sınav sonucunun 26 Mart’ta açıklanacağını belirtti. Olgunharputlu, ``Biz Pozitif Gençlik olarak yarışmada birinci olanı umre ile ödüllendireceğiz. Ayrıca 4 adet tablet ile 2 adet bisiklet olmak üzere toplamda 12 bin 500 TL değerinde ödül dağıtacağız. Türkiye genelinde dereceye girenlere de umre ve mini ipad olmak üzere toplamda 18 bin TL değerinde ödül verilecek`` şeklinde konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti