UMRE YOLCUSU 66 İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİ

UMRE YOLCUSU 66 İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİ

KUTSAL TOPRAKLARDAKİ PROGRAMLA İLGİLİ BİLGİLENDİRİLDİ?


Diyanet İşleri Başkanlığı´nca Umre ziyareti için kutsal topraklara gönderilecek olan Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi´nde eğitim gören 66 işitme engelli öğrenci ve öğretmenleri İl Müftülüğünce tertiplenen seminerde ziyaret programı ve gerçekleştirilecek ibadetler konusunda bilgilendirldiler?
Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi´nde eğitim gören ve Diyanet İşleri Başkanlığı´nca Umre ziyareti için 22 Ocak´ta 5 öğretmen ve 12 görevli refakatinde Medine´ye gönderilecek olan 66 öğrenci İl Müftülüğünce hizmet binasında tertiplenen seminere ziyaret programı ve gerçekleştirilecek ibadetler hakkında bilgilendirildiler? İşitme engelli öğrencilerin Umre seyahati boyunca neler yapacaklarını önceden bilmeleri maksadı ile gerçekleştirilen ´Umre Semineri´ ne İl Müftüsü Şahin Güven, Müftü yardımcısı Tandoğan Topçu, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri iştirak ettiler?
Umre seyahatinin öğrencilerin dünyaya bakış açılarını değiştireceğini belirten Müftü Şahin Güven, yaptığı değerlendirmede "Yavrularınızın, çocuklarınızın, gençlerinizin böyle bir kutsal yolculuğa çıkması hepinizi heyecanlandırıyor. Bu yüzünüzden okunuyor, çehrenizden görünüyor. Mukaddes topraklara yolculuk, her zaman için huzur ve mutluluk verir. İçinizde belki de ilk defa yurt dışına çıkacak ve böyle bir deneyimi elde edecek kardeşlerimiz var. Benim Umre´ye gitmem dünyamı ve dünyaya bakış açımı değiştirdi. Sizlerin de aynı şekilde bu Umre ziyaretinin hayatınızda yeni bir dönüm noktası olmasını ve bundan sonraki hayatınızı yüce Rabbimizin istediği bir şekilde Müslümanca bir hayat tarzı içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum." İfadesini kullandı?
İl Müftüsünün konuşmasının ardından Müftü yardımcısı Tandoğan Topçu Umre´ye gidecek olan ve yola çıkacakları günü iple çeken liseli genç yürekleri ve en az onlar kadar heyecanlı olan ailelerine seyahat ve gerçekleştirilecek olan ibadetler konusunda bilgilendirdi?
HABER : C.USTEN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti