ULUSLARARASI ARENADA T.C. VATANDAŞI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

ULUSLARARASI ARENADA T.C. VATANDAŞI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Cumhuriyet resepsiyonu renkli gösterilere sahne oldu. Sevgili izleyiciler; İlimizdeki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kayseri Valiliği’nin düzenlediği resepsiyonla sona erdi. Kayseri’nin önde gelen kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet Resepsiyonu Hilton otelde gerçekleştirildi..

 

İlimizin Siyasi Parti, önde gelen kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin  temsilcilerinin eşleriyle birlikte katıldığı resepsiyon Cumhuriyetin kuruluşunu anlatan video gösterisiyle başladı.

 

 10. Yıl marşına eşlik eden protokol üyeleri ise ellerindeki bayraklarla renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra üzerinde ay yıldız bulunan ve Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun yazılarıyla süslenmiş olan pasta Vali Şerif Yılmaz eşi Hilal Yılmaz ile birlikte kesti.

 

Pasta kesiminden sonra konuşan Vali Şerif Yılmaz, “Bugün Anadolu’yu vatan yapan ecdadımızın  89 yıl önce yıkılmak üzere olan bir İmparatorluğu tekrar ayağa kaldıran o gücün başında duran Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, Anadolu’nun tekrar kurtarılmasında kadın erkek çoluk çocuk demeden yurdun dört bir yanından gelip bu vatan için omuz omuza şehit düşen ve gazi olan ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 89 yıl önce çıktığımız muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda geldiğimiz nokta, geleceğimizi görme noktasında hepimize umut vermektedir. Anadolu’nun dört bir tarafında eğitimden sağlığa sanattan spora ülkenin her türlü imkanı gün geçtikçe hepimizin göğsünü kabartır haldedir. Uluslararası arenada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar ülkemizin kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizin daha güzel aydınlık günlere ulaşmasını, birlik beraberlik ve kardeşlik içinde daha güzel günlere hep beraber ulaşmamızı diliyorum.” dedi.

 

Cumhuriyet resepsiyonu havai fişek gösterisiyle son buldu.

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı