ULUSLAR ARASI HAKEM YILDIRIM’A ÇİRKİN SALDIRI

ULUSLAR ARASI HAKEM YILDIRIM’A ÇİRKİN SALDIRI

TECRÜBELİ HAKEM, SOLHAN-ALTEKMA MAÇINDA SALDIRIYA UĞRADI

İlimizin voleyboldaki tek Uluslar Arası Hakemi İsmail Yıldırım’a çirkin saldırı. Tecrübeli hakem, Efeler Ligi karşılaşması olan Solhan-Altekma maçının üçüncü setinde salonda bulunan bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Voleybol Efeler Ligi’nde 19 hafta geride kalırken birçok karşılaşma covid19 vakaları nedeniyle erteleniyor. Karşılaşmalar müsabakaya çıkacak takımların durumlarına göre ileri bir tarihte oynanıyor.

Bilgöl Solhanspor ile Altekma’nın 9.haftada oynayacağı karşılaşma, 2 Aralık’ta Bingöl’de oynandı. Karşılaşma Altekma’nın 3-1’lik üstünlüğü ile son bulurken karşılaşmaya Uluslar Arası hakem İsmail Yıldırım’a yapılan saldırı damgasını vurdu. Karşılaşmanın üçüncü setinde hakem İsmail Yıldırım, her iki takımında birer oyuncusuna kırmızı kart gösterdi. Ardından gidilen molada salonda karşılaşmayı takip eden bir kişi hakem İsmail Yıldırım’a yumruk atmaya çalıştı. Bunun üzerine İsmail Yıldırım, hakemlerle birlikte sahayı terketti. Sahada bulunan kişinin salondan çıkarılmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

İlimiz Uluslar Arası hakemi İsmail Yıldırım’a yapılan saldırı, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu tarafından da kınandı.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti