ULU ÇINARLAR DUA KAYNAĞIMIZ

ULU ÇINARLAR DUA KAYNAĞIMIZ

BÜYÜKKILIÇ: ÖNLEMLERİ UYGULUYORUZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek Huzurevi’nde kalan gerekse 65 yaş üstü olup evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımız için koronavirüs tehdidine karşı önlemler aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, Huzurevi’nin ziyaretçilere kapatıldığını ve yaşlıların sağlık durumunun 24 saat gözetim altında tutulduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koronavirüs tehdidiyle en çok risk altında bulunan yaşlılarımıza her zamankinden çok daha fazla itina gösterilmesi gerektiğini bildirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak dua kaynağımız olan ulu çınarlarımızın sağlıkları için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Huzurevi’nde misafir ettiğimiz 142 yaşlımız için tedbirlerimizi artırdık. 1 Mart’tan bu yana aldığımız önlemleri genişleterek uyguluyoruz. Öncelikle grup ziyaretlerini, ardından yaşlılarımızın yakınlarının ziyaretlerini tamamıyla kaldırdık. Yaşlılarımızın ve Huzurevi personelimizin ateşleri başta olmak üzere sağlık durumlarını sürekli takip ediyoruz. Yaşlılarımızın sağlığı 2 doktor ve 7 hemşire ile 24 saat kontrol altında tutuluyor. Bunun yanı sıra kişisel ve kurumsal temizliği de azami derecede uyguluyoruz. Personelimizin giriş çıkışlarını da kontrollü olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

Huzurevi’ndeki yaşlılarımızın yanı sıra 65 yaş üzerinde olup herhangi bir sosyal güvencesi bulunmayan ve yalnız yaşayan yaşlılarımız için de gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu durumdaki 100’e yakın yaşlımızın günlük ekmek ve yemeklerini bizzat evlerine servis etmeyi sürdürdüklerini belirtti.

Ulu çınarlarımızın dua kaynağımız olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Allah onları başımızdan eksik etmesin. Tüm hemşehrilerimizden bu dönemde yaşlılarımıza karşı çok daha fazla hassasiyet bekliyoruz. Onların ve kronik hastalığı bulunan hemşehrilerimizin evlerinden çıkmaması bu dönemde yaşadığımız kayıpların artmasını engelleyecektir” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"