ÜLKÜCÜLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

ÜLKÜCÜLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR:?ÜLKÜCÜ HAREKETİN YİĞİT EVLATLARI HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ?

 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca tertiplenen iftar yemeği ilimiz ülkücülerini aynı sofra etrafında birleştirdi? Şehit ailelerinin de ağırlandığı etkinliğe MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir, Baki Ersoy ve Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak iştirak edip partililerle sohbet edip gönüllerini alırken; etkinlikten akıllarda kalan en dikkat çekici şey Vekil Ersoy ve İl Başkanı Tok´un mekana, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin geçtiğimiz günlerde Ersoy´a hediye ettiği klasik otomobille gelmeleri oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca tertiplenen iftar yemeği ilimiz ülkücülerini aynı sofra etrafında birleştirdi? İftar programına MHP İl Başkanı Serkan Tok, MHP Milletvekilleri Baki Ersoy ve İsmail Özdemir, MHP İlçe Belediye Başkanları, şehit aileleri ve partililer iştirak etti?

Milletvekili Ersoy ve İl Başkanı Tok, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin geçtiğimiz günlerde Vekil Ersoy´a hediye ettiği klasik otomobille iftar programının yapılacağı yere geldiler. Yoğun ilgi gösterilen araçla partililer bol bol fotoğraf çektirdi.

İftar yemeği sonrası katılımcılara seslenen İl Başkanı Tok 1 yıl önceki iftar programlarında sadece bir tane ilçe belediye başkanları olduğunu hatırlatıp aradan geçen sürede şu an Kayseri´de 2 milletvekilleri ve 4 ilçe belediye başkanlığı kazandıklarını vurgulayarak ?Cumhur İttifakı içerisinde Kayseri´deki tüm adaylar başarılı oldu. Başbuğmuzun memleketi Pınarbaşı ilçesinde belediye başkanlığını kazanmak da bizleri çok mutlu etti? değerlendirmesinde bulundu?

MHP Milletvekili Baki Ersoy ise konuşmasında ?Bizler elimizden geldiği ölçüde gücümüzün yettiğince teşkilatlarımız için partimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. İnanın Kayseri´mizin adını Türkiye´ye, dünyaya duyurmak bizim için gururların en büyüğüdür. Elimden geldiği kadar, bir insan ne yapabilirse, neyi düşünüp hayal edip, gerçekleştirebilirse onu yapmak istiyorum. Allahta kalbimize, gönlümüze göre veriyor diye düşünüyorum. Bu gayretlerimiz, çalışmalarımız ve başarılarımız inanın artarak devam edecektir. Liderimiz bize görev verdiği müddetçe teşkilatlarımız bizlere sahip çıktığı müddetçe biz her zaman partimizin emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. ? ifadesini kullandı?

MHP Milletvekili İsmail Özdemir ise konuşmasında ?15 Temmuz 2016´da Türkiye´ye diz çöktürmek isteyen bir takım çevreler 1 Kasım´dan sonra yapılan seçimlerden hemen sonra Milletçi Hareket Partisini ele geçilerek yol almak istemişlerdi. Türkiye´yi çökertmeye çalışanlar akıllarınca sayın genel başkanımıza ve partimize yönelik müdahale girişimleriyle netice alarak amaçlarına ulaşmak istemişlerdi. Ama Allaha hamd olsun başarısızlıkla sonuçlandı. Ne partimizin ele geçirilme çabalarına ne de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ele geçirilmesi çabalarına ülkücü hareketin yiğit ve asil evlatları müsaade etmedi. Tabii böyle bir süreçten sonra Kayseri´de hiç milletvekili yoktu sadece bir belediye başkanımız vardı. Ancak Cumhur İttifakı çerçevesinde çalışarak 2 vekil ve 4 belediye başkanıyla şu an Kayseri´mize hizmet etmekteyiz? şeklinde konuştu.

Etkinlikte MHP li ilçe belediye başkanları da hazır bulundu?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"