ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN TÜRK OCAĞI ZİYARETİ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN TÜRK OCAĞI ZİYARETİ

Ülkücü İşçiler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fatih Şahin Şahintürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Türk Ocağı’nı ziyaret etti.

Türk Ocaklarının kendini Türk hisseden herkesin ocağı olduğunu söyleyen Türk Ocakları Kayseri Şubesi Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez, ülkücü işçilerin nezaket ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduklarını ifade etti.
“Türkiye Cumhuriyetinin kurucu güçlerinden biri, belki de birincisi Türk Ocakları’dır.” diyen Doç. Dr. Durbilmez, Türk Ocaklarının kuruluşuna öncülük eden 190 askeri tıbbiyelinin hepsinin de Çanakkale Savaşlarında şehit düştüğünü, Cumhuriyetin kuruluşuna ve gelişmesine öncülük edenler arasında Türk Ocaklı fikir, bilim ve sanat adamlarının önemli bir yeri olduğunu söyledi.
Türk Ocaklarının sosyal bir ihtiyaçtan doğduğuna değinen Durbilmez, 100. yılını tamamlayan bu kutlu ocağa bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu, ülkenin ateş çemberinde olduğunu belirtti. Kayseri’deki sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler kurduklarını, bu ilişkilerini geliştirerek sürdürmek istediklerini de sözlerine ekleyen Durbilmez, Ülkücü İşçiler Derneği başkanı Fatih Şahin Şahintürk başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.
ÜLKEMİZİN MİLLİYETÇİ AYDINLARA İHTİYACI VAR
Ülkücü İşçiler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fatih Şahin Şahintürk de, kamuoyunun yakından tanıdığı milliyetçi bilim ve sanat adamı Doç. Dr. Bayram Durbilmez’in Türk Ocağı Başkanı olmasının ülkücü işçileri çok sevindirdiğini, ülkenin birlik ve beraberliği için ellerinden gelen her şeyi birlikte yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ülkenin milliyetçi, ülkücü aydınlara her zaman ihtiyaç duyduğunu söyleyen Şahintürk, “Türk işçisinin alın teri ve yüreği ile bilim ve fikir adamlarının birikimi bir araya gelirse Türkiye yeniden yükselişe geçer. Bunun için Türk milliyetçisi olan sivil toplum kuruluşlarının sık sık bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunması gerekir” dedi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti