ÜLKÜ OCAKLARI ÇANAKKALE ZAFERİNİ UNUTMADI

ÜLKÜ OCAKLARI ÇANAKKALE ZAFERİNİ UNUTMADI

Kayseri Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıldönümünü münasebetiyle bir program düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu anma programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’de katıldı.

Kayseri Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıldönümünü münasebetiyle Talas Demet Düğün Salonunda düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyigit, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda ilk olarak Saygı duruşu İstiklal Marşı ve Kuran’ı Kerim okundu.
Okunan Kuran’ı Kerim’in ardından programın açılış konuşmasını Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş yaptı. Gümüş, Çanakkale’de dikilen sancağı bugün şahlandıracak olanların Ülkücüler olduğunu söyledi.
Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş’ün konuşmasının ardından sloganlar ile kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’de yaptığı konuşmasında Çanakkale’yi anlatmak, Çanakkale hakkında konuşmak, cümlelerin boğaza düğümlendiği, tarihin durduğu, sözün bittiği bir destan olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini söyledi.
“Şunu herkes iyi bilmeli ki; Türk Milleti zalimin karşısında, mazlumun ise yanında olmuştur. Bu imana ve bu inanca sahip olan ecdadımıza Allah yardım etmiş, zaferden zafere koşarak tarihimize altın sayfalar yazdırmıştır” diyen Başkan Eke, “Günümüzde bu aziz vatan üzerinde oynanmak istenen oyunları, her nereden gelirse gelsin, Türk Milleti’nin göğsündeki Çanakkale ruhu ve sarsılmaz imanı yok edecek, bu tip sinsi oyunları tezgâhlayama çalışanları ise, tarihe gömecektir” diye konuştu.
İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale için yazdığı bir şiir, konuşmasına son veren Başkan Eke, programı düzenleyen Ülkü Ocakları yetkililerine teşekkür ederek Çanakkale’de eşsiz mücadele veren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diledi.
Sık sık sloganların atıldığı programda birbirinden güzel Çanakkale türküleri ve şiirleri okunurken, birde Çanakkale’de yaşanılanların anlatıldığı konferans verildi.

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı