ÜLKÜ-TEK’DEN AKSOY’A DESTEK

ÜLKÜ-TEK’DEN AKSOY’A DESTEK

ÜLKÜ-TEK KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ERYILMAZ: “SEÇİMLERDE BAŞKAN AKSOY VE EKİBİNİ DESTEKLİYORUM”

Ülkü-Tek Kayseri Şube Başkanı Ergün Eryılmaz basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen açıklamaya Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy ve oda üyeleri katıldı. Başkan Eryılmaz MMO seçimlerinde mevcut  Başkan Akif Aksoy ve ekibini desteklediğini söyledi.

Meslek odalarının seçimlerinin yapılacağı bir döneme girildiğini ve bu dönemde birlik, beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirten Başkan Eryılmaz, FETÖ ve benzeri unsurların STK seçimlerine müdahil olmaya çalıştığını ve dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Eryılmaz, " Ne yazık ki bu tür meslek odaları ve STK’ların seçimlerini fırsat bilen FETÖ ve benzeşimlerin, kripto unsurlarını farklı maskelerle alanlara sürmeleridir. Ülkü-Tek Kayseri Şubesi olarak dikkat çekmek istediğimiz nazik nokta da burasıdır. 8-9 Şubat tarihlerinde yapılacak olan MMO Kayseri Şubesi seçimleri münasebetiyle, durumdan fırsat çıkarmak; İstikrarlı ve sağlam bir yapıyla yıllarca örnek olan bir oda anlayışında zafiyet oluşturmak isteyen her türlü teşebbüse karşı dikkatli olunmasıdır." dedi.

Akif Aksoy ve ekibine destek veren Eryılmaz konuşmasında şunları söyledi:

Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları bu anlamda toplumumuzun en önemli katmanlarındandır. Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ve bağlı temsilcilikleri, kurulduğu günden bugüne kadar gerek oda-üye ilişkileri ve meslek dayanışması; gerek etkin güçlü ve dirayetli oda ve gerekse birlik ve bütünlük anlayışını ön plana çıkaran tarzı ile Türkiye de örnek bir şube olduğunu herkese ve her kesime kabul ettirmiştir. 8-9 Şubat tarihlerinde yapılacak olan MMO Kayseri Şubesi seçimleri münasebetiyle, durumdan fırsat çıkarmak; İstikrarlı ve sağlam bir yapıyla yıllarca örnek olan bir oda anlayışında zafiyet oluşturmak isteyen her türlü teşebbüse karşı dikkatli olunmasıdır. biz Ülkü-Tek Kayseri Şubesi olarak MMO Şube Yönetim Kurulunun önerisi ve MMO Kayseri Şube Danışma Kurulunun kararı ile genel kurulda adaylığı uygun görülen mevcut şube başkanı Akif Aksoy ve ekibini destekliyor ve üyeler tarafından desteklenmesini arzu ediyoruz.

Ülkü-Tek Kayseri Şube Başkanı Ergün Eryılmaz’a teşekkürlerini ileten Makina Mühendisleri Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, “Ergün Başkanımıza bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah bu destekleri boşa çıkarmayacağız. Oda seçimlerimizin sonuçları vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti