UĞUR YURT GENÇ İLETİŞİMCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

UĞUR YURT GENÇ İLETİŞİMCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uğur Yurt, 'Yerel Yönetimlerde Basın ve Halkla İlişkiler' konulu bir konferans verdi. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu'nda düzenlenen progr

Konferansta, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uğur Yurt, öğrencilerle basın alanında edindiği tecrübelerini paylaştı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin basın ve halkla ilişkiler faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yurt, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin en gözde, en popüler belediyelerinin başında geldiğini belirtti.
Kayseri'de belediyecilik hizmetlerinin oldukça geliştiğine dikkat çeken Yurt, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin popülaritesi, başarısı, ortaya koyduğu performansı sadece Kayseri'de değil, tüm Türkiye'de yakından takip ediliyor. Başkanımızın hizmetlerinden her zaman takdirlerle söz ediliyor. Hal böyle olunca Başkanımızın o performansını takip etmek için bize, yoğun bir iş temposu düşüyor. Başkan Özhaseki'nin katıldığı toplantıları, açılışları takip ediyor ve bunu basın bülteni olarak diğer basın yayın kuruluşlarını gönderiyoruz. Öncelikle amacımız Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerini, yapmış olduğu hizmetleri kamuoyuna doğru bir şekilde aktarmak" dedi.
Daha sonra Yurt, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi'nin günlük programı hakkında genç iletişimcilere bilgiler verdi.


7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye