ÜÇLÜ KAVŞAKTA KAZA İKİSİ ÇOCUK, 6 KİŞİ YARALANDI

ÜÇLÜ KAVŞAKTA KAZA İKİSİ ÇOCUK, 6 KİŞİ YARALANDI

, Farabi ve Kışla Caddelerinin kesiştiği kavşakta üç araç birbirine girdi. Araçların kullanılamaz hale geldiği kazada ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Araçlardan birinde çıkan yangın ise kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sön

Aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geliği belirtilen kazada 3 araç birbirine girdi. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre Köşk Caddesinden aşırı sürale Kışla caddesine doğru yol alan 38 BN 084 plakalı araç sürcüsü ile Kışla caddesine dikkatsiz şekilde girdiği bilirtilen 38 SV 419 plakalı araç çarpıştı. Kaza nedeniyle savrulan araçlar Farabi caddesi kavşağında bekleyen 38 VA 269 plakalı araca çarptı.

                Kazaya şahit olanlar olayı polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza nedeniyle yan yatan ve motor bölümünde yangın çıkan  38 BN 084 plakalı araca müdahale ederek yangını söndürdü.

                112 ekipleri ise ilk olarak durumu ağır olan iki kişiyi daha sonrada ikisi çocuk olmak üzere dört kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü.

                 38 VA 269 plakalı araç sürücüsü ise yaşanan olayı anlattı.

                Olay yerine gelen emniyet ekipleride sürücülerin ve görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Bu arada bazı vatandaşlar aynı yerde sık sık aza yaşandığını belirterek duruma epki gösterdi ve yetkiierden kafşakta tedbir almalarını istediler.

                Emniyet ekiplerinin çalışmalarınıbitirmesinin ardından kazaya arışan aaçlar çekicilerle kaza mahalinden kaldırıldı. Ürkütücü manzaranın oluştuğu kazada can kaybı yaşanmaması ise teseli sebebi oldu.



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı