‘Uçar’ın rize imha planı hazır

‘Uçar’ın rize imha planı hazır

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar’ın Rizespor’u bitirecek imha planı hazır. Tecrübeli çalıştırıcı, planını oyuncularına aktarıyor. 

Süper Lig’de 9.hafta heyecanı, 21-22-23 Ekim’de oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 9.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. 

Ankaragücü karşılaşmasında alınan mağlubiyetin ardından kurmaylarını toplayan Mondihome Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar, yeni yol haritası belirledi. Önce kurmayları ile çalışan Uçar, 9.haftada oynanacak Rizespor karşılaşması içinde planını hazırladı. Milli arayı fırsata çeviren tecrübeli teknik adam, hem sıkı idman yaptırdı hem de oyuncularına Rizespor’u bitirecek planı aktardı. Oyuncuları ile yakından ilgilenen Uçar, Cuma günü takıma son antrenmanını yaptıracak ve ardından oyuncuları ile toplantı yapacak. Toplantıda son uyarılarda bulunacak olan Uçar, saha ve seyircisi önünde kazanmak istiyor.

Mondihome Kayserispor-Çaykur Rizespor karşılaşması, 21 Ekim Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. 13:30’da başlayacak karşılaşmada,  Burak Şeker, Ali Tuna ve Ali Can Alp hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’