‘Uçar’ galibiyete başlamak istiyor

‘Uçar’ galibiyete başlamak istiyor

Süper Lig’in 5.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor, Gaziantep’i konuk edecek. Yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, galip gelerek hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. 

Süper Lig’de 5.hafta heyecanı, 16-17-18 Eylül’de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 5.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 

Milli araya 1 galibiyet ve 3 beraberlikle giren Mondihome Kayserispor, arada teknik direktörü Çağdaş Atan ile yollarını ayırmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Atan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Recep Uçar’ı getirdi. Takımın başında antrenmanlara çıkan Uçar, yeni takımı ile ilk galibiyetini Gaziantep karşısında almak istiyor. Oyuncuları ile toplantı yapan Uçar, “Yeni bir başlangıç yapacağız. Sahamızda Gaziantep ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan taraftarımız önünde galibiyetle ayrılalım” dedi. 5.hafta öncesinde Mondihome Kayserispor, 6 puanla 9.sırada yer alırken Gaziantep Futbol Kulübü ise son sırada yer alıyor. 

Modnihome Kayserispor-Gaziantep karşılaşması, 16 Eylül Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 17:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’