TÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ ÜYELERİ BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİLER

TÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ ÜYELERİ BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİLER

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ: ?NE YAPTIĞIMIZI BİLEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ?

Ramazan Bayramı ikinci gününde de coşku ve heyecanla kutlanmaya devam edildi? Tüsiad Kayseri Şubesi üyeleri de Şube Başkanı Hüseyin Akgül´ün öncülüğünde bir araya gelerek birbirlerinin bayramını tebrik edip, hasret giderdiler? Etkinliğe iştirak eden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız yaptığı değerlendirmede ?Yaşadığımız coğrafya problem haline getirilen bir coğrafya konumuna geldi? Gerek Suriye gerekse Irak ile alakalı sıkıntılara aratarak devam ediyor. Şimdi tabii ki İran eklenmeye çalışılıyor. Böyle bir coğrafyada son derece dik ve kendinden emin, ne yaptığını bilen bin tavırla yolumuza devam ediyoruz? ifadesini kullandı?

Tüsiad Kayseri Şubesi üyeleri de Şube Başkanı Hüseyin Akgül´ün öncülüğünde tertiplenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya gelerek birbirlerinin bayramını tebrik edip, hasret giderdiler ? Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın´ın da iştirak ettiği etkinlikte konuşan Şube Başkanı Hüseyin Akgül bayramların birlik -- beraberliklerin pekiştiği, sevinçlerin arttığı müstesna zaman dilimleri olduğunu hatırlatıp bu günleri iyi değerlendirmek gerektiğini vurgulayarak ?Ancak birliğimizi koruyarak var olmaya devam edebiliriz? ifadesini kullandı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız yaptığı değerlendirmede ilimizde bayramın dolu dolu geçtiğini, sevinçlerimizi artırmanın yanı sıra öksüz ? yetim ve mülteci konumuna düşürülmüş din kardeşlerimize karşıda sorumlukların yerine getirilip onlarında acı ve sıkıntılarının paylaşılmaya çalışıldığını hatırlatarak şunları kaydetti? ?Malum yaşadığımız coğrafya problem haline getirilen bir coğrafya konumuna geldi, tarih itibariyle de böyle oldu. Gerek Suriye gerekse Irak´la alakalı şimdi tabii ki İran eklenmeye çalışılıyor. Böyle bir coğrafyada son derece dik ve kendinden emin bir tavırla beraber hamd olsun ne yaptığını bilen bin tavırla yolumuza devam ediyoruz. Biz güllük gülistanlık bir ortamda bulunmuyoruz. Türkiye´nin başta terör olmak üzere birçok yönleriyle beraber normalleşmesi için gayretlerimize devam ediyoruz. İşte burada TÜMSİAD gibi sivil toplum örgütlerimizin tavsiyelerine onların görüşlerine istişare olarak almamızda her zaman fayda görüyoruz. O açıdan bize yapıcı olumlu eleştirilerinizi varsa tavsiyelerinizi bekliyoruz?



Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi