TÜRSAB KAYSERİ`DE ÇALIŞMA OFİSİNİ AÇTI

TÜRSAB KAYSERİ`DE ÇALIŞMA OFİSİNİ AÇTI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kayseri`de Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu çalışma ofisini açılışını yaptı.

Türkay iş merkezinde yapılan açılışa, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Vali Orhan Düzgün ve Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu ofisi çalışanları katıldı. Yapılan açılışın ardından bir restoranda program düzenlendi. Programda açılış konuşması yapan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, "Söz vermiştik. Verdiğimiz sözü tuttuk. Bölge teşkilatımızı kurduk. Elemanıyla, teknik imkanlarıyla, ofisiyle vermiş olduğumuz sözün yanı sıra bütün imkanlarımız nispetinde bu bölgeye arzu edilen desteğin bir borç olduğunu biliyorum. Biz bu sözü tutarken sizden de aynı sözü istiyorum. Kırşehir, Sivas ve Kayseri’deki meslektaşlarımın bölge yürütme kurulu teşkilatını yalnız bırakmamaları, gerek komite toplantılarında gerekse kaçak faaliyetler konusunda yapılan çalışmalarda ne kadar çok destek verirseniz gördüğümüz destek bize yansıdığında biz bu bölgeye daha çok emek veririz. Evvela siz birlik olacaksınız. O açıdan bu bölge bizim için önemli" diye konuştu.
Vali Orhan Düzgün ise, "Kayseri`nin turizm sektöründe mesafe katetmesi için bölge yürütme kurulunun Kayseri’de açılmış olması çok güzel bir gelişme. Türkiye turizmde çok ciddi mesafe katetti. Dünyanın en fazla turist kabul eden ilk 7 ülkesi arasına girdi. Tabi Kayseri`nin aynı hızda adım attığını söyleyemeyiz. İnşallah bu yeni yapılan faaliyetlerle, konaklama tesislerindeki sayının artmasıyla Kayseri’de tabi turizmden hak ettiği payı alacaktır. Çünkü Kayseri`nin ben çok ciddi miktarda turizm potansiyeline ve kültür mirasına sahip olduğunu biliyor ve görüyorum. Özellikle birkaç yıl içerisinde çok ciddi bir kayak merkezi olacak olan Erciyes kış turizm merkezinin çok ciddi ilgi göreceğine inanıyorum. Tabi buraların ilgi görmesi için bizlerin, sizlerin daha çok çalışması ve gayret etmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Çalışma Ofisi’nin açılışına katılmak için geldiği Kayseri`de, Vali Orhan Düzgün`ü ziyaret etti
TÜRSAB Başkanı Ulusoy ile birlikte Genel Sekreter Çetin Gürcün, Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Çelebi ve TÜRSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse’yi makamında ağırlayan Vali Düzgün, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
TÜRSAB’ın Kayseri’de çalışma ofisi açmasının hem Kayseri hem de ülke turizmi açısından taşıdığı önemi vurgulayan Vali Düzgün, kamu, özel sektör ve meslek kuruluşlarının işbirliği ile Kayseri’nin tarihi ve kültürel mirası ile doğa zenginliklerinin çok daha tanınabilir hale geleceğine işaret ederek, katkı ve desteklerinden dolayı TÜRSAB Başkanı Ulusoy ve yönetimine teşekkür etti.
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, Anadolu’nun kalbindeki Kayseri’nin pek çok önemli değeri bünyesinde barındırdığını ve kendi alanları açısından bunun yok sayılamayacağını ifade etti.
Kayseri’nin turizmi ilgilendiren değerlerini dünyaya taşımanın aynı zamanda milli bir görev olduğunun altını çizen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, “Bu konuda bize destek veren ve tüm çalışmalarımızda yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki Genel Müdürlüğü görevinden itibaren tanıştığımız, Ordu Valisi iken de yoğun çalıştığımız Sayın Valimiz Orhan Düzgün ile Kayseri’de de birlikte çalışarak Kayseri’nin turizm gelirlerinin arttırılması için Kayseri’ye daha çok turist gelmesi için birlikte gayret göstereceğiz” diye konuştu.
Kayseri’nin turizm potansiyeli ve geleceği hakkında konuların görüşüldüğü ziyaretin sonunda Vali Düzgün tarafından TÜRSAB Başkanı Ulusoy’a Kayseri Saat Kulesinin kristal maketi hediye edildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”