TURKUAZ SERAMİK OSB’DEN PASÖR TAKVİYESİ

TURKUAZ SERAMİK OSB’DEN PASÖR TAKVİYESİ

TEMSİLCİMİZ, BERRAK DENİZ KAKAŞCI’YI TRANSFER ETTİ

Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, geride kalan sezonda Nevşehir Belediye forması giyen pasör Berrak Deniz Kakaşcı’yı kadrosuna dahil etti.

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji’nde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. 4 oyuncusunu kiralık olarak takımdan gönderen temsilcimiz, 3 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Turkuaz Seramik Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü son olarak pasör

Berrak Deniz Kakaşcı’yı kadrosuna dahil etti. Söz konusunu transfere ilişkin kulüpten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden sultanlarımıza takviye. Geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyesi voleybol takımında mücadele eden pasör Berrak Deniz Kakaşcı ligin ikinci yarısında takımımızın formasını terletecek. 1997 doğumlu, 1,76 m boyundaki sporcu 02.02.2021 salı günü Kayseri'ye gelip kulübümüzle idmanlara başlayacak. Transferin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen isim ve forma sponsorumuz Turkuaz Seramik , forma sponsorlarımız Arven Yapı Endüstrisi, Cennet Mobilya, Twin Aydınlatma Teknolojisi ve  her şartta yanımızda bulunan tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji,  Neriman Korkmaz, Beyaz Dursun, Hande Albayrak’ın ardından Zeyneb Ülkü’yü de kiralık olarak Antakya Belediye’ye gönderdi. Pasör olarak sezon başında transfer edilen İzel Kahraman ise Nevşehir Belediye ile anlaşma sağladı.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’