TÜRKİYE KARETE ŞAMPİYONASI’NDA HEYECAN SÜRÜYOR

TÜRKİYE KARETE ŞAMPİYONASI’NDA HEYECAN SÜRÜYOR

MÜSABAKALARA 50 İLDEN 1700’E YAKIN SPORCU KATILIYOR

İlimizde gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Müsabakalara, 50 ilden 1700’e yakın sporcu katılıyor.

Kayseri’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nda heyecan 2.gün karşılaşmaları ile devam etti. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılan müsabakalarda 50 ilden 1700 sporcu 5 gün boyunca mücadele edecek.

Müsabakaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, burada yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Kayseri’de önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz şampiyona spor turizmi adına da önemli görüyoruz. Olimpiyatlarda elde edilen derecelerle karateye olan ilgi artı. Karate branşına olan ilgi şampiyonaya olan katılımında artırdı. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde salon girişinde ve içeride maske, mesafe ve hijyen kurallarına gerekli özeni gösteriyoruz. Bu şampiyonalar alt yapıya, TOHM’lara sporcu kazandırmak adına çok önemli. Bu Şampiyonanın organizasyonun da desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediyemize, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyelerimize teşekkür ediyorum. Bu şampiyonalar Türk sporunun gelişiminde büyük katkı sağlıyor.”

Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör ise şunlar kaydetti: “Türkiye’mizin geleceği olan sporcularımıza böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Kayseri’ye teşekkür ediyorum. Burada yapılan şampiyonada ilk dörde kalan sporcular, Ülkemizde gerçekleştirilecek olan Dünya Gençlik Ligine katılmaya hak kazanacaklar. Katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize başarılar diliyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam