TÜRKİYE 3.ENERJİ ZİRVESİ KAYSERİ'DE YAPILACAK

TÜRKİYE 3.ENERJİ ZİRVESİ KAYSERİ'DE YAPILACAK

Zirve, 11-13 Ekim 2012 tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek

Türkiye 3. Enerji Zirvesi'nin Kayseri'de yapılacağı bildirildi.
Zirveye, başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve EPDK Başkanı Hasan Köktaş olmak üzere, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri katılacak.
Kayserigaz'ın katkıları ile 11-13 Ekim 2012 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleşecek 3. Türkiye Enerji Zirvesi, Dünya Ticaret Merkezi'nde, Türkiye ve dünya enerji piyasasının özellikle elektrik, nükleer, doğalgaz ve yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren köklü ve büyük firmalarının iştiraki ile düzenlenecek.
Zirve kapsamındaki panellerde, enerji ve enerji piyasaları, konusunda uzman kişiler tarafından tüm yönleriyle ele alınacak. Ayrıca yine enerji sektörünün en önde gelen firmalarının katılacağı bir de sergi gerçekleştirilecek.
Organizasyonunu gerçekleştiren Enerji Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Akıncı ve beraberindeki heyet, Kayserigaz Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ile Türkiye Enerji Zirvesi ve enerji piyasası hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Enerji Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Akıncı, ''Ülkemizin özel sektör eliyle işletilen ilk elektrik dağıtım şirketi ile EPDK tarafından lisanslandırılan ilk özel doğalgaz dağıtım şirketine ev sahipliği yapan Kayseri'de yaratılacak sinerjinin, ülkemiz enerji piyasasının gelişimine katkı sağlayacağına inancımız tamdır'' diye konuştu.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
''Enerji fuarcılığın organizasyonunda geleneksel hale dönüşen Türkiye Enerji Zirvesi Enerji Sektörünün en prestijli zirvelerinden birisi. Bu anlamda Kayserigaz olarak bizlerde zirvenin bu yıl Kayseri'de gerçekleşmesine vesile olmaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti belirtmek istiyorum. Kayserigaz bu bağlamda sektörünün öncü ve lider kuruluşu olmayı kendisine amaç edinerek, sektörüne katma değer sağlamaya devam edecek.''




“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı