TÜRK KIZILAY KAYSERİ ŞUBESİ KURBAN BAĞIŞINDA YİNE 1´İNCİ OLDU

TÜRK KIZILAY KAYSERİ ŞUBESİ KURBAN BAĞIŞINDA YİNE 1´İNCİ OLDU

Türk Kızılay´ın Kurban Bayramında başlattığı, ?Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı´ kampanyasında Kayseri yine 1´inci oldu.

Kurban Bayramı nedeniyle Türk Kızılay tarafından başlatılan ?Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı´ kampanyasında Kayseri, 467 hisse yurtdışı, 183 hisse yurtiçi ve 120 hisse kredi kartı olarak yapılan bağışlarla performans bakımından Türkiye 1.´si oldu.

Vatandaşların hala en güvenilir kurum olarak Türk Kızılay´ı gördüklerini ve güvenlerinin boşa çıkmaması için çalıştıklarını söyleyen Türk Kızılay Kayseri Şube Genel Sekreteri Mehmet Sırsaklar, ?Kurban Bayramı Türk Kızılay için, elimizdeki verilere baktığımızda gayet iyi geçti. Özelikle Kayseri için bunu söyleyebiliriz. Performansa ve il nüfuslarında orana bakıldığında geçen yıl da Türkiye birincisiydik ve bunun altına düşmedik hatta üzerine çıktık. Vatandaşlarımız sağ olsunlar hala en güvenilir kurum olarak Kızılay´ı görerek, bağışlarını esirgemiyorlar. Hepsine yeniden çok teşekkür ediyoruz. Vekalet yoluyla kurban bağışında beklentilerimiz de karşılandı diye düşünüyoruz. Türkiye´de sayı olarak bakıldığında 467 hisse yurtdışı, 183 hisse yurtiçi, 120 hisse de internetten yapılan bağışımız var. Şu anda 770 hisse civarını bulduk" ifadelerini kullandı.

Sırsaklar, Bunlara sayı olarak bakıldığında Türkiye´de 3. sıradayız ama performans ve nüfus değerine bakıldığında İstanbul gibi büyük şehirler var önümüzde. Bu sene performansa baktığımızda 1. olarak yine Kayseri´yi göreceğiz. Kızılay olarak vatandaşlarımızdan yine bize güvenmelerini, aynı şekilde bizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bu kurban bağışında da yine gördük ki vatandaşlarımız hiçbir olumsuzluğa aldırmadan yine en güvenilir kurum olarak Kızılay´ı seçtiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki bağışlarında bağışlarını bekliyoruz. Biz de onların güvenini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı