TÜRK HAVA YOLLARI GENEL MÜDÜRÜ BİLAL EKŞİ,

TÜRK HAVA YOLLARI GENEL MÜDÜRÜ BİLAL EKŞİ,

"DÜNYA THY´NİN KANATLARI ALTINDA"

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesince tertiplenen ?Hayal Edince´ temalı sohbet toplantısına konuşmacı  olarak iştirak eden Türk Hava Yolları  Genel Müdürü Bilal Ekşi bir başarı hikayesi olan ve kısa sürede dünyanın % 80 noktasına yolcu taşır hale gelen Türk Hava Yolları hakkında bilgi vererek ?Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu biziz. Dünya THY´nin kanatları Altında. Hedefimiz 82 milyon insan taşımak ? ifadesini  kullandı.

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesince tertiplenen ve Filamingo Delüx Gala Salonu´nda gerçekleştirilen  ?Hayal Edince´ temalı sohbet toplantısına Türk Hava Yolları  Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Dış Ekonomik  İlişkiler Kurlu Başkanı Nail Opak konuşmacı olarak  iştirak etti.

 ?Hayal Edince´ temalı sohbet toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Başkanı  Fatih  Kaya  yaptığı kısa değerlendirmede ?Mimar ve Mühendisler Grubu 25 yılı aşkın bir süredir söylenmeyeni söylemek isteyen, bir takım değerler üretmek isteyen,sürekli şikâyet etmek yerine neler yapabiliriz kaygısıyla hareket eden Mimar ve Mühendisler Grubunu Mimar ve Mühendislere yönelik nitelikli birtakım faaliyetlerde bulunmak isteyen bir gruptur ? ifadesini kullandı?

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen kendiside  Mimar ve Mühendisler Grubu´nda uzun yıllar faaliyet gösteren bir isim olan Dış Ekonomik  İlişkiler Kurlu ? DEİK  Başkanı Nail Opak´da  ?Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu hakkın da katılıcıları bilgilendirerek ?DEİK  ülke bazlı iş konseyleriyle faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşudur. 1985 yılında Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut ÖZAL döneminde daha fazla silah yardımı istemiyorum. Daha fazla ticaret istiyorum deyip Türk tarafında Bakanımız Ali COŞKUN beyin o dönemde odalar birliği başkanı onun attığı imza ile ilk olarak Türk Amerikan İş Konseyinin kurulmasıyla başlıyor. Bugünde 145 iş konseyimiz var ? ifadesini kullandı.

Türk Hava Yolları  Genel Müdürü Bilal Ekşi ise  THY´nın  Avrupa´nın en genç filosuna sahip olduğunun  altını çizip şunları  kaydetti:

?Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu biziz. Dünya genelinde konsolosluklarımızdan daha fazla nokta yani 124 ülke, 306 şehir ve  309 havalimanına, diğer bir deyimle  dünyanın % 80´ni uçuruyoruz. Anlayacağınız dünya THY´nin kanatları altında. Afrika´ya en fazla uçuş yapan firma Türk Hava Yollarıdır. Afrika ülkeleri bizi talep ediyor (devlet başkanları istiyor). Yapılan anketlerde kişilere sorulduğunda bildiğiniz havayolu firmalarını sayın denildiğinde ilk beş içinde yer alıyoruz. Hedefimiz 82 milyon insan taşımak. THY gelirlerinin yaklaşık %85i yurtdışından geliyor?

HABER:  MUSTAFA BAHÇEBAŞI



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da