TÜMSİAD ŞUBE BAŞKANI UĞURLU:

TÜMSİAD ŞUBE BAŞKANI UĞURLU:

?ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ PAKETİNE ?EVET´ DİYORUZ? ...

TÜMSİAD´ın yurt genelinde Anayasa değişikliği paketini destekleme kararını ilimiz kamuoyu ile paylaşmak üzere bir basın açıklaması gerçekleştiren Şube Başkanı Uğurlu ?Ülkemize yönelik bölgesel ve küresel bütün tehditlerin bertaraf edilmesi iktisadi, siyasi, kültürel her türlü boyunduruktan kurtulmamız için TÜMSİAD olarak anayasa değişikliğine ?Evet´ diyoruz? ifadesini kullandı.
TÜMSİAD Şube hizmet binasında basın toplantısı gerçekleştiren Şube Başkanı Nusret Uğurlu, dünyada ve yakın coğrafyamızda siyasi, askeri, ekonomik gelişmeler kaygı verici duruma gelmiştir. Ülkemize yönelik bölgesel ve küresel bütün tehditlerin bertaraf edilmesi iktisadi, siyasi, kültürel her türlü boyunduruktan kurtulmamız bölgemizde lider dünyada söz sahibi olmamız ve tam bağımsız bir Türkiye için devlet mekanizmamızın işlerliğinin mevcut şartlara göre yeniden tanzim edilmesinin önem arz ettiğini açık olarak görmekteyiz diyerek şöyle konuştu. ?Güçlü bir Türkiye için gerekli düzenlemenin mevcut anayasamızdan başlanılması gerekliliği de bütün toplum kesimleri tarafından arzu edilen bir durumdur. Bu anayasa değişikliği toplumda herkesi ilgilendirdiği gibi iş dünyasını da yakından ilgilendirmektedir.
Ekonomik istikrarın, yatırımların ve ekonomik canlılığın devam etmesi, terörün sona erdirilmesi, içinde bulunduğumuz coğrafyada barış ve huzurun tesis edilmesi iş adamları için hayatî derecede önem taşımaktadır.
?Dünya 5 ten büyüktür sloganıyla? adeta bütün mazlum milletlere özgüven aşılayan, bölgesinde ve yakın coğrafyasında söz sahibi olan ülkemiz, Dünya´da en büyük 20, Avrupa´da ise (Rusya dâhil) ilk 8 ekonomiden biri haline gelmiştir.
Bu büyümeyi hazmedemeyenlerin geçen yıl planlamaya çalıştıkları darbe kalkışması milletin güçlü iradesi karşısında yerle bir olunca bu sefer döviz kuru ve uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları eliyle ekonomik olarak ülkemizi yıpratma girişiminde bulunmuşlar, bulunmaya da devam etmektedirler.
Gereken cevap yine millet iradesiyle bizlerin de aralarında bulunduğu, sivil toplum kuruluşları ve diğer bütün kesimler tarafından birlik ve beraberlik içerisinde anında verilmiş, ekonomi ve kalkınma seferberliğinin hız kesmeden devamı tesis edilmiştir.
Biz bu Anayasa Değişikliği Paketi´ni desteklediğimizi ve Halk Oylamasında ?Evet? oyu vereceğimizi bütün kamuoyuna ilan ediyoruz. Ülkeyi yönetmenin iki dönemle sınırlandırılarak tek adamlığa son verileceği için, Evet diyoruz.?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı