TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

PTT 1.Lig'in lideri Kayserispor ile Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider tamamlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur karşılaşmasında Kadir Has Stadyumu'nda kozlarını paylaşacaklar. Kayserispor Genel Sekreteri Nuri Çifçi, İki ligin liderleri kar

Haberi İzle

PTT 1.Lig’in 19.haftasında Gaziantep B.Ş Belediyespor’u mağlup ederek ligde liderliğini sürdüren Kayserispor’da kupa hazırlıkları da devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur karşılaşmalarında, Beşiktaş ile eşleşen sarı-kırmızılılar yarın siyah-beyazlı ekibi Kadir Has Stadyumu’nda saat 18.00’de misafir edecek.

Kayserispor`un ligdeki liderliğinin sürdüğünü söyleyen Kayserispor Genel Sekreteri Nuri Çifçi, deplasmandan 3 puan ile döndüklerini takımda morallerin üst seviyede olduğunu belirterek, “Yarın çok önemli bir maçımız var. Takımda moraller çok üst seviyede. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hele ki bu sezon bu daha da kesinleşen bir durum oldu. Yarın liderlerin güzel bir karşılaşması olacak. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz” dedi.

MAÇ BİLETLERİ 5 LİRA

Yarın oynanacak karşılaşmanın biletlerinin 5 TL’den satışa çıkacağını söyleyen Çifçi, ”Bilet fiyatları 5 TL olacak. Kayserispor Passolig’i olanlar, zaten normal girebilecek. Diğer takımlara ait passolig kartı olanlar da 5 TL karşılığında karşılaşmaya girebilecek” dedi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’