TÜFAD BAŞKANLIK SEÇİMİ GERGİN GEÇTİ!

TÜFAD BAŞKANLIK SEÇİMİ GERGİN GEÇTİ!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi 12.Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. İki farklı listenin olduğu ve gergin geçen seçimlerde kazanan mevcut başkan ve yönetimi oldu.

SANDIKTAN ‘OSMAN YOZGAT’ ÇIKTI

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Yaklaşık 400 delegenin katılımıyla yapılan 12.Genel Kurul gergin bir ortamda yapıldı.

 

Turuncu listeyle mevcut başkan Osman Yozgat ve beyaz listeyle Burhan Çerçioğlu’nun başkanlık için yarıştığı genel kurulda seçimlere geçilmeden önce denetim ve yönetim kurulu listeleri okundu. Listelerin okunmasının ardından söz hakkı alan Burhan Çerçioğlu, mevcut başkan Osman Yozgat’ı geçen seçimlerde yaptığı usulsüzlüklerle suçladı. Kırşehir ve Kırıkkale’nin, Kayseri Bölgesi’ne bağlı olmamasına rağmen geçen seçimlerde o bölgeden gelen oylarla başkanın belirlendiğini savunan Çerçioğlu böylece tartışma ortamının fitilini ateşledi. Ardından söz hakkı alan TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat ise Çerçioğlu’na sert bir dille karşılık verince ortam birden gerildi. Çerçioğlu ve listesini ‘seviyesizlik’ ile suçlayan Yozgat, iddia edildiği gibi bir durumun söz konusu olmadığını, olamayacağını ifade etti.

 

Ufak çaplı yaşanan sözlü tartışmanın ardından sandığa gidildi ve başkanlık seçimi başladı. Tek tek oy kullanan delegelerin ardından açılan sandıktan mevcut başkan Osman Yozgat ve yönetimi çıktı. Böylece TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat yeniden başkanlığa seçildi. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti